24

Анонимен

преди 4 години

Всъщност, в Русия има само няколко националиста и повечето от тях са по затворите. Положиха се всички усилия случаят "Солженицин" да не се повтори. Хладното отношение към Путин, което демонстрира Солженицин 2 години преди да почине, беше напълно ясна инцикация, че той е разбрал всичко. Първоначалният възторг на Солженици към Путин, бързо премина в омраза, след като видя как същит тези хабадци, които сътвориха болшевишката революция, сега държат Путин на власт.

23

Анонимен

преди 4 години

Замислете се защо в Русия няма нито една националистическа партия, а постоятнно говорят за лошия "западен глобализъм" и за "фашизма" в Украйна. Че западния глобализъм е лош, няма спор. Но това не е отговор на въпроса, защо националното самосъзнание в Русия е потиснато и защо се налага еврезийски проект, който е също форма на глобализъм, а не национална независимост? Защо всяка страна, в която има нацонализъм, изведнъж става цел на Русия. Днес е Украйна, а утре ще е Беларус.

22

Анонимен

преди 4 години

Топлата връзка на Путин с хабадците е Лев Левиев (пише кой е той в Уйкипедия, проверете), а прекият наставник е равина Берел Лазар, който Путин награди с един от най-високите ордени на Русия (за какво ли, снимки има в мрежата). Душеприказчикът Дугин е също глобалист (евразийския проект е също глобален проект) и се занимава със същата тази хабадска секта. Снимки има в мрежата, материали - също.

21

Анонимен

преди 4 години

kireza, а стига с този месия Путин. Собчак го пробутваше по елциново време, разбраха се с Кисинджър да го пуснат напред и хоп... за 3 години и половина, напълно непознатия Путин стана президент на Русия, пробутан от хабадците на Любавич. И това ли ви е месията - обкръжен от еврейски олигарси, пробутван от най-мрачната талмутска секта, на която дава даже ордени. Този е враг на белите хора. И разбира се, че атаката е срещу Украйна, защото това е единственото място, където е останал национализъм.

20

kireza

преди 4 години

За да има мир на Украйна,фашистките банди трябва да бъдат изтребени !!!Товa само ще довърши Украйна.Путин иска да запази единна Украйна,на която в конституцията е обявена за безблокова държава...Но ще доведе до разпадането на тази изкуствена държава....И Украйна ще бъде,както и си е редно,само киевска област!!!

19

Анонимен

преди 4 години

Когато украинците изтрезнеят, този еврейн и другите отколо него имат ли си представа какво ще им се случи? Чели ли са в архивите какво се е случвало на дедите им в миналото и какви стават украинците като побеснеят и как нямат нито капка милост? Да връща парите на Коломойски, да се разбират с хабадските наставници на Путин кой ще плати за замазване на положението и да си хваща самолета за Израел. Докато може...

18

Анонимен

преди 4 години

кошмар държава създадена от комуниста ленин любимо творение на краваршингтони ***.ло.ум.ниците му събориха паметника

17

Връщане

преди 4 години

Окраина няма ли намерение да връща земи на Полша, все пак Сталин им ги подарява, в качеството на победител ВСВ. Победител не е Окраина, а Русия.Окраина да върне подарените от Сталин Черновицка, Лвовска и Закарпатски области - Сталин е комунист, да върнат Херсон и Одеса области на Ленин, щото и Ленин е комунист.Крим подарен от Хрушчов, е руснаците си го върнаха.Връщайте бре окупатори земите подарени от Русия, нали сте демократи.

16

Смях

преди 4 години

4 години няма осъдени за убитите сто човека в Киев. Няма осъдени за убитите в Одеса.Няма осъдени за убитите сто деца в Луганск и Донецк, няма осъдени за употребата на касетъчни и фосфорни снаряди, забранени.Тръгнали да се правят на "демократи". Новият Хитлер ще се роди в Окраина, ако вече не е роден, с активната подкрепа от 5 милиарда долара на САЩ.Нацистка държава, завзела властта с преврат, толерирана от Европа и Сащ.Рано или късно ще се наложи отново Русия да спасява Европа от нацистите

15

историка

преди 4 години

Проекта Новата Хазария нещо зацикли не върви като по план.А и тази партия "Слуга на народа " просто изтрепа рибата тия наистина се еб.ват с хората даа !

14

Анонимен

преди 4 години

Няма да има мир в изкуственото творение на Ленин - уС...раина!!!Перманентен Майдан, борба между Олигарсите и разбира се западно уС...раинските националисти ще докарат уС...раина до пълна дефрагментация.А, да не забравим и териториалните претенции на Полша, Румъния, Унгария и разбира се РФ.Тъй, че "Сватбата в Малиновка" продължава в пълен ход!!!!!!-))))))

13

Анонимен

преди 4 години

Другарю Зеуенски ти робе на щатите ,скоро ще те поднесем на Путин върху златен поднос с лимонче в устата ! Само Русия ,велика Русия !

12

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Мощна атака по източния фронт на НАТО съвместно със смелата украинска армия оборудвана с модерно американско оръжие ще донесе мир и просперитет за всички европейски народи. Един път завинаги империята на злото трябва да бъде премахната за да живят нормалните цивилизовани европейци спокойно.

11

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че др. Зеленски ще донесе мир твърде, твърде скоро...По-скоро, отколкото се очаква.Такъв мир ще е..просто не е за верване!

10

Факт

преди 4 години

До АнонименИ Зеленски и патронът му Коломойски са евреи.Тоест няма как да са наивни.Ще си оправят собствените дела,а Украйна пак ще е в калта.....

9

Ха-ха

преди 4 години

При човека на Коломойски поне ще е забавно-все пак е професионалист в жанра.Докато театърът на Порошенко бе посредствен.

8

Анонимен

преди 4 години

Ако Зеленски искрено вярва че може да се споразумее с Русия за Донбас и Крим без териториални отстъпки значи че наистина е много зелен в главата. По скоро мисля че Зеленски е човек на Путин и ще прецака Украйна. Не вярвам че толкова наивен човек може да бъде избран за президент на една от най-големите европейски държави.

7

Анонимен

преди 4 години

Конфликт няма , имаше агресия от фашистката банда настанила се в Кремъл и под прикритието на ДВОЙНИКА (Путин се спомина 2007 г ) правят поразии , рекетират целият свят .Предсмъртна агония .

6

Ужас

преди 4 години

Украйна е на външно управление от САЩ,а те ще воюват с Русия до последният Украйнец.

5

РККА

преди 4 години

Браво на Зеленски да подписва капитулация на Украйна и да проведе референдум за влизането на страната в Руската федерация.Така ще гарантира на народа отопление през зимата и стопански просперитет.