33

На Луната

преди 4 години

Имам огромни съмнения за кацането на Луната и основанието ми е фактът, че вече 50 години от първото "кацане" няма повторно, при мащабното развитие на технологиите през тези 50 г..Или вече при първото проучихме всичко, та вече не представлява интерес????????

32

Аз

преди 4 години

Като се има в предвид 4е ние сме генно инжениран с не4ии извънземени гени темата не би трябвало да ни е толкова 4ужда и дале4на...всяко ново нещо се оказва нищо ново под слънцето... Е вероятно има доста голямо разнообразие с всякакви характеристики на видовете, но накрая вси4ко се свежда до едно и също..

31

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 24 Русия никога не е оспорвала кацането на американците на Луната. А на вас русофилите все ви се иска да не е вярно. Да , ама е вярно.

30

Анонимен

преди 4 години

Винаги ще има хора, които предпочитат да вярват в приказки, отколкото на учените и правителствата. И това понякога дори е полезно. Но за добро или зло, извънземни с летящи чинии няма и не може да има.

29

със стъкленото кълбо

преди 4 години

"Извънземните" ще ВИ ги покажат но още е рано за това като му дайде времето тогава както казваше дедо Мони.

28

гг

преди 4 години

Всички правителства на планетата са в една или друга степен в контакт с извънземни цивилизации. Разбира се големите - САЩ, Русия, Китай и т.н. имат много по-тясно сътрудничество с множество извънземни групи. Също така съществуват земни организации, които не са обрързани с държави, които също имат активни взаимоотношения с извънземни. Всеизвестният случай от 50-те, когато над Белия Дом се появяват множество светлини, е бил демонстрация на сила от една от тези земни наднационални организации.

27

Анонимен

преди 4 години

Тази Зона 51 не е никак секретна. Заобиколена е от магистрали и трудно може да се скрие всичко в предвид спекулациите и големия медиен интерес. Истински секретната база на янките даже не е в Америка. Казва се Пайн Геп и се намира точно в центъра на Австралия на хиляди километри от всякаква цивилизация. Някви се бяха опитали да стигнат до тази база и да снимат и ги бяха спряли и арестували още на 100 км от базата. Там е пустиня и няма нищо, кой знае какви опити се правят там дето никога няма да р

26

Анонимен

преди 4 години

В Зона 51 се изпитват разработки на нови оръжия поръчани от американските ВВС, ето защо и базата е секретна и никой външен няма да бъде допуснат там, останалото са митове и легенди за разни болни мозъчета. Ако има извънземни и те имат технологията да извършват междузвездни или дори междугалактически пътувания, е абсудно да се разбият в Земята и още повече да изоставят кораба и екипажа му на някакви слаборазвити индивиди, не говорим че няма причина да се крият.

25

истината

преди 4 години

Снимките на НЛО са истински.На по-късен етап ЦРУ субсидира много филми за НЛО.При изстрелване на ракета, ускорителят (първата степен на ракетата) след изгарянето на горивото се отделя за да намали масата на ракетата.Тази степен изгаря в атмосферата и се наблюдава като НЛО.Тъй като ЦРУ търси къде са изпитателните площадки на реснаците, те сръчкват руснаците да се похвалят къде има такива обекти.От там и подмятанията че правителството (Американското) "крие от хората" но "съвестни" разследващи

24

истината

преди 4 години

Тъй като САЩ гъмжи от руски шпиони, ЦРУ решава да заложи капан за шпиони. И така се ражда идеята за "контролирано изтичане на информация". Просто пущат слух от "като изтърватинформация" за това че са в контакт с извънземни и наблюдават кой се интересува "с жив интерес" и е склонен да плати за това.

23

Анонимен

преди 4 години

Преди години в един от големите градове на САЩ беше заснето НЛО, което седя над 1 час над града. Сигнала е подаден от кулата на летището и е снимано от хиляди хора. Уведомена е полицията, но нито тя, нито военни се появяват. Което е толкова подозрително в САЩ. На 50км от града има военна база, която не реагира. Което е още по странно. Следват въпроси от пресата към генерали на ВВС и отговорите са замазващи. Очевидно е че или САЩ имат нови летателни апарати или са извънземни летателни.

22

Анонимен

преди 4 години

За зона 51 не знам..............дали там има извънземни, но другото си е вярно.........илюминатите управляват света , никой не е кацал на луната, а за 11 .09 всички знаем кой го организира!

21

До 25

преди 4 години

Те от Днес не искат да отразяват български празници , това им една от задачите .....

20

Анонимен

преди 4 години

Ех тези руснаци и русофили, много ги боли отзад кацането на Луната.

19

До чичо

преди 4 години

Поредната руска конспирация как американците никога не били кацали на Луната ........

18

Анонимен

преди 4 години

Днес.бг,днес честваме 182 години от рождението на Васил Левски.Пишете за зона 51 и всякакви други пр..тии,но за този важен ден нито дума.А пък по БТВ дават турски филми.Сбъркана работа.

17

Жалки

преди 4 години

Традиционни руски конспирации .........

16

преди 4 години

Тъи като о4евидно до зоната няма как да стъпи крак можем само да 4етем писания по форумите, НО хора които са "псаиквали" зоната с разни пси техники - remote viewing, Оut of Body Experience и тн. твърдят 4е там има технология, която възпрепядства дори и такива вмешателства...така 4е както и със вси4ко останало можем само да гадаем..Аз ли4но 4акам с нетърпение някои да ми я даде като Remote Viewing обект...

15

Анонимен

преди 4 години

Ще намерят дебели американски чичаци които пият бира и приличат на летящи чиний в обиколката на корема...

14

Да допълня...

преди 4 години

Пилот на пътнически самолет летял през ноща до Зона-51 твърди ,че от базата излитат обекти излъчващи силна светлина , движат се с непознато голяма скорост , променят внезапно посоката и се връщат обратно в базата. Руснаците са на тръни.Има и запис.