8

Анонимен

преди 4 години

България ще предложи Мария Гаргамел и *** Кукундел!

7

Анонимен

преди 4 години

В нормалните организации кандидати се избират на база професионални качества. В мозъчно дефектиралата ЕК кандидати се избират по полов признак.

6

Анонимен

преди 4 години

мъж и жена?ЗНАЧИ БСП МОЖЕ ДА ПРЕДЛОЖИ нинова за мъж и вигенин за жена

5

Анонимен

преди 4 години

Света не отива на добре. Става като по време на социализма, който знаем как завърши. Не се избират хората според възможностите им а според някакви правила. Преди беше наш човек нищо че е от село. Сега трябвало да има чEрен, жена, пEдал, ама ако няма такива с добри знания и умения какво правим?? Назначаваме по квоти пък белия нормален мъж, може да е с много знания и умения ама неставал. То затова всеки себе си гледа, аз се оправям и не ми дреме кой ще изберат.

4

Лезбиянка

преди 4 години

Това е тотална дискриминация. Ние настояваме всяка страна да предложи и да се избира между следните представители: мъж, жена, лесбийка, гей, трансасексуален, мюсюлманин, християнин, мормон, католик, протестант, клингон, и двама анархисти. така всички ще бъдат представени и избора ще е политкоректен. Така де, ние като сме лесбийки да не ядем доматите с колците??

3

Анонимен

преди 4 години

Така както е тръгнало следващия на поста ще постави условие кандидатите да преминат хирургическа и хормонална корекция за да са полово неутрални.

2

Анонимен

преди 4 години

"Те да са мъж и жена, настоява новата шефка на ЕК"И единия да е мулат, а другия гей, нали?

1

Ха-ха

преди 4 години

От Юнкер,та на Лайен(От трън,та на глог).