18

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВарненци не смятат, че са "морска столица", защото това словосъчетание не значи нищо. Това нарицателно идва от софиянци, които делят държавата на столица и провинция, (сякаш са от Париж), като под "морска столица" имат предвид, зимата са селяни, а лятото са "нашето моренце", сякаш те са го пълнили с вода.

17

Гриша Ганчев

преди 4 години

Ми кво търсят там, че са паднали?

16

Анонимен

преди 4 години

Варна най-бързо напусна соца и премина към див капитализъм - дупки, корупция, ....

15

Анонимен

преди 4 години

Варна е супер зле, всеки ден става по-зле и по-зле .......

14

Анонимен

преди 4 години

Цялата държава отдавна е отишла по дяволите. Това ако беше станало в западна Европа тази можеше да съди общината за бая голяма сума. Ама нали сме на балканите тук ще получви само една майна.

13

Анонимен

преди 4 години

Варна е единстевен от по-големите градове у нас, който си остана в соца. Пловдив Бургас Стара Загора са далеч напред, абе Южна България, топли хора, без претенции да са нещо повече от другите, както варненци все казват, че са морската столица. Вероятно е така, но е столица само на обезлюдената и обедняла североизточна България.Айде чао, че имам среща на Витошка, а после тръгвам на море в Гърция.

12

Дръндер

преди 4 години

Естествено, че ще я съдят!

11

Психодиспансер

преди 4 години

Общината във Варна един дълъг и безцмислен разговор. Там има цели родословни гори от роднини, балдъзи, чинки, зетьове и каквото си поискаш. Няма само хора които да работят в услуга на данъкоплатеца. А за отношението към инвалидите мога да напиша кратка хорор новела...... Уважаеми дами съдете ги до спукване, нищо, че пак ще плащат с нашите пари. Докато в тази територия не се въведе закон за ЛИЧНАТА отговорност на държавния служител щве е така !

10

Анонимен

преди 4 години

да съдят общината, държавата... трябва да се научат, че работят в услуга на данъкоплатеца, а не ние да сме им крепостни!

9

Един

преди 4 години

Начи да ви кажа ка се запушват дупки у Варна. Пуща се обществена поръчка, за 2-3, не повече от 5, максимум 10 милиона. Поръчката се печели от "правилната" фирма, която да отчисли 20-30, не повече от 50, максимум 90% където трябва. Дупката се запълва с чакъл. Първият дъжд измива чакъла. Повтаряме. Някакви въпроси?

8

malart

преди 4 години

Естествено, че трябва да съдят общината. Другарите само от грубата тояга разбират. делото ще се точи поне година, а може и две, но ще им възстановят после и разходите за адовкат и ще платят обезщетение.

7

Анонимен

преди 4 години

Това не е вярно. Всичко в града е по конец. Прави и равни улици, здрави тротоари и бордюри, отводняване за чудо и приказ, никакви дупки на стари и нови прекрасно изпълнени пътища и инфраструктура. Равни и наредени тротоари, като в приказка. На където и да погледнеш - зеленина. Строителите са на такова ниво, че ... да ни завидят от Европата. Различни фирми печелят порърките и ... всичко се влага без да се краде. Това никъде го няма - рай бе хора. Да се чудиш къде са се спънали дамите ...

6

Анонимен

преди 4 години

До 2ГЕРБ са същите по мия ри като вас, всички сте гадни крадливи комунисти!Излюпени сте в един инкубатор, само оперението ви е в различни краски!

5

Емо

преди 4 години

На съд. И това е.

4

Анонимен

преди 4 години

Живеем в някаква абсурдна скотобойна ...

3

1234

преди 4 години

Имам странно чувство на дърво в устата си, чувствам се като смотан дървен материал на който герб се подиграват всеки ден по всевъзможни начини. Ще им издам една тайна, материала се усети че го убиват с лицемерна и мазна усмивка вече 10 г и вече се е оформил като като Бата за бейзбол, целеща се у тиквата...

2

Българина

преди 4 години

Видими резултати! Герб строят така, както и ной не е строил, шото ако беше нямаше да има оцелели. Герб са шайка стротели по ми я ри, с претенции но с капацитет на багер играчка на строителна площадка, само бръмчи из обекта без резултат

1

Анонимен

преди 4 години

Добре дошли в България!