20

лично мнение

преди 4 години

Ердоган иска да ни потурчва и затова поискал пари от Е.С. За него Южна България си остана Източна Румелия.

19

само питам

преди 4 години

Другата част от парите Бойко ли ще я плаща? Щом стане дума за Турция мисля,че ще даде на СКРАП всички вагони от Българското БДЖ, за да плати тоя новия влак само удобно да си ходи до Турция. Греша ли?

18

Анонимен

преди 4 години

За по бърз внос на Сирийци, Пакистанци и други инци ... мдааа ще се напълни с черно.

17

Анонимен

преди 4 години

От какъв зор?

16

Анонимен

преди 4 години

Те ще я направят за 200км/ч, а влаковете към Сърбия покрай София ще пъплят с 60 км/ч, а влаковете за Румъния също с 60-70км/ч през Хитрино

15

Анонимен

преди 4 години

През годините не беше завод на ФВ, не беше писта за формула 1, не беше световно по футбол, па суперкупа на Европа, па не знам си какво. На лаф го докарват, ама ако и бяха направили поне 10% от това - ехеееее

14

Анонимен

преди 4 години

До 1Не Винету, а червеният алкохолик р. Петков щеше да прави писта на ф-1 в Божурище!И двамата са крадци и демагози от полога на БКП!

13

Danito

преди 4 години

До българската граница ясно! а от там на къде и скакво ?

12

така е в България

преди 4 години

Нашата отсечка е единична за 160 км/ч, турската двойна за 200 км/ч. Другия коловоз ГЕРБ го изядоха от крадене.

11

Анонимен

преди 4 години

"Фердинанд, който смятал че влака е негов личен..."-----------------Приличат си с Буда Тиквоний.

10

Анонимен

преди 4 години

Когато прочутият влак Ориент Експрес стига през Румъния до границата с България, пътниците са били безкрайно разочаровани. Защото е трябвало да слязат от луксозния влак, да се качат на примитивни шлепове с които да преминат Дунава, а оттам ги чакала неприятна изненада: Качили ги на много по-лош влак, неудобен, без никакви излишни екстри.А на всичкото отгоре, Фердинанд, който смятал че влака е негов личен, избутал машиниста и се хванал той да кара локомотива. Кой знае на колко ракии е бил.

9

Анонимен

преди 4 години

До човекЕлементарни знания на географията на Балканите биха ти били достатъчни, но си пропускал уроци в прогимназията.Остта вероятно е Стамбул-Бг-Прищина-Тирана.

8

До червения професор

преди 4 години

При Герб било така?Майка плаче, грамофон свири...Сърбите построиха магистрала слънце от Ниш до Димитровград и ГКПП "Градина" - сръбската граница с България.Другарят Борисов едва сега прави първата копка на... магистрала, която обаче я наричат "скоростен път".В същото време в Черна Гора строят магистралата Бар - Боляре, най-сложният и скъп проект на Балканите. Главен изпълнител естествено е китайска фирма.Другарят Борисов докара най-пропадналата китайска фирма която не направи нищо!

7

човек

преди 4 години

Оста София - Анкара - Москва ли ще правим?

6

Професор

преди 4 години

При Герб е така. Нови магистрали и жп линии. Комунистите нека скимтят по тяхната си телевизия на БСП.

5

Osman

преди 4 години

Турската отсечка и сега е в по-добро състояние. Нашите нали ремонтираха София-Свиленград, ама тресе та се не знае. Май трябва първо нашата част да дооправят. Редовно ходя с нощният влак, ама в българската част няма мигване от друсане. В Турция само заспивам. Моля, да оправите отсечката за да продължим да ползваме влака! Ако не можете от БДЖ, турците да я оправят.

4

анонимен

преди 4 години

за нищо ни няма ЕС. За тях не съществуваме

3

Иван

преди 4 години

Супер, искам турски паспорт и да се казвам Сали вече!

2

Анонимен

преди 4 години

Отсечката ще бъде двойна електрифицирана ж.п. линия, позволяваща на пътническите и товарни влакове да развиват до 200 км/час и ще бъде снабдена с най-модерна система за сигнализация. Тя изцяло ще бъде построена и експлоатирана на територията на Турция. Ние с какво се хвалим? Пиар за крaтyнкo ли?

1

Анонимен

преди 4 години

Първо я направете после кококо. Той Винету щеше писта за Формула 1 да прави до София. Как е, имаше ли вече състезания там?