10

Анонимен

преди 4 години

Така както го описват някои ръсят чумa по избор или подбор,ако е забелязана някаква то трябвало от това да започнат като гражданска защита събира се щаб от микробиолози,инфекционисти,служби и се следи в борбата с бактериологическата зараза как нападение по вид и разпространение,взимат се не само превантивни мерки защото е трябвало да са взети преди,а съществени като разработки и видове мероприятия по определени стадии,които впрочем са изчислени как стандарт на действия по министерства,общини,др.

9

Анонимен

преди 4 години

животинките тъкмо имат малки... без да знаят дали са бони ги избиват, чудя се кога ще обявят, че населението е болно от марсианска чумa, че да ни избият и нас

8

Анонимен

преди 4 години

а пробите дали са заразени дивите свинe след като ги убият ли правят? миналата година избиха овцете и козите на хората без дори да са болни, сега със сигурност е същото... и като избият дивеча каква е ползата за европата?...

7

gogo

преди 4 години

Защо никой не коментира бездомните кучета.Те са най големия разпространител на зарази

6

анон

преди 4 години

Пак ли ще избивате здрави животни??? Чумата е в парламента!

5

някой

преди 4 години

Много ми е интересно,тази болест поразява все домашни животни и нито един свенекомплекс.Или там ще ядат бой.

4

Анонимен

преди 4 години

Армията ще трепе свините? Сега разбирам защо натискаха да купят F-16

3

Анонимен

преди 4 години

Армията да посочи с червени точки покартата на страната,където ще са залегнали да отстрелват прасета.Отдел-но да маркират местата на терен в радиус 500 м.Да открият полеви магазин за читавия дивеч.Ако отстрел-ват домашни,да предупредят стопанитеда ги приберат във фризерите,за зимата.

2

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

100 години след ПСВ , това което наричате става само да гони прасетата.Ха-ха

1

Чорбар

преди 4 години

Поредните комплоти и недоказани твърдения срещу ЦСКА!Армията е с нас! Никога не би тръгнала да поддържа тези компромати, че сме чумави, нито пък тези расистки изстъпления с намесването на Африка!