35

АЗ

преди 4 години

До АнонименА МИ СЕГА Е РЕДНО ДА СИ ПРИЗНАЯТ НЕКОМПЕТЕНТНОСТТА И ДА СИ ВЪРНАТ ВСИЧКИ ,ПОВТАРЯМ ВСИЧКИ ПАРИ ,ПРЕЗ ГОДИНИ КОГАТО СА ПАПКАЛИ И СПИНКАЛИ СЛАДКО ,САЛДКО!!!!!

34

АЗ

преди 4 години

ДоИзказването ти подлежи на съд .Обвиняваш без доказателства и то в тежко престъпление!!!Просто се извини и си вземи думите назад.

33

АЗ

преди 4 години

До 1ъЩОТО ,файловате и сайтовете на данъчните даже не били изобщо защитени. щ ото в държавната администрация работят хора от кол и въже,приети с конкурси на които се решава тестове от закони.Никаква мисъл,само зубрачество и copy,paste.Нападжиите се нароиха като бълхи и системата се саъормосява максимало от неграмотен софтуер ,направен от "наши" момчета.Хиляди хора на заплата ,затрупани с бюрокрация и корумпирани до ушите.

32

Анонимен

преди 4 години

Хакерът трябва да докаже способностите си да хакне затвора и да открие дупка в оградата и да се измъкне от системата. Тогава ще го признаем за хакер. Сега е само един глуппав подсъдим.

31

Анонимен

преди 4 години

ИСТИНСКИЯТ ХАКЕР СЕ ПОКАЗА ОТНОВО

30

Анонимен

преди 4 години

как да не е атакувал банки, като е източил информация от БНБ и НОИ

29

Анонимен

преди 4 години

И последно,това престъпление на закона ли е,или не е?Това е важно!То бива увъртания и замазваниа бива,ама...!

28

niki

преди 4 години

Истинският харек ще му хванете на шнура щепсала.Такива ****ли работещи IT на държавна работа няма НИКЪДЕ по света.

27

Анонимен

преди 4 години

Именно защо атакувал НАП,а не банки,които обслужва АП и др. щот там са материалните средства-парите на организациите с които тя борави от изисквания определени по закони или нарушения,неправомерни действия спрямо тях на база регистрации по институции,инстанции,ведомства,отдели за които са нужни освен лични данни на лица и регистрационни за организации как юридически лица с начални разрешения по видове дейности и форма на управление и в туй преплитане от лични данни от служби до дейности на др.

26

Анонимен

преди 4 години

Очевидно не са хванали правилния човек, но са хванали човек, които истинския хакер не харесва, ясно че има връзка затова го ползват за примамка.

25

1234

преди 4 години

Не разбрахте ли че не е той?

24

Анонимен

преди 4 години

Sa da se vidat dalaverite milionite na mutrite i sem im majat e mn umen saslujava da e ministrr na finansiite ili prokoraturata boiko e prav trabva takiva mladi hora da sa v bg sa da ja opravat ot mutri milioneti 4e i miliardri a dr bedni unijeni nolni hora

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Не си прав! Пак няма да са доброволни, а доброназорни.

22

Фо

преди 4 години

Е то стана сага като Властелина на пръстените... бели магьосници... ще се напикая.

21

Boto

преди 4 години

До ФенНа почивка. Аз от няколко дни се чудя как да изискам официално информация за заплатата във Информационно обслужване.Това, което последно намирам е 14000 на шефчето и по 7000 на шефовете на отдели. А уж пари немало за It-та в държавната администрация.Лошото е, ме всичко се насочва къв хакера. Да той е виновен и трябва да си понесе последствията, но къде са тея от държавата, които да си ги понесат.Никой не говори за наказания, оставки и т.н. Нема такива мишки.

20

Анонимен

преди 4 години

Истината я знае само Радио 'Свободна Европа". Рано или късно ще я излъчи. И тогава ще има доброволни оставки.

19

Фен

преди 4 години

Къде са Информационно Обслужване ?

18

преди 4 години

Всякакъв го изкараха този !А защо НАП позволи моето ЕГН да е обществено достъпно ?

17

Анонимен

преди 4 години

Ах, много разбирачи тука! Не разбрахте ли, че *** е допуснал грешка, като случайно е архивирал файл с неговият никнейм, който също ползва по разни "хакерски" форуми, където споделя къде и какво бил хаквал. Нормално ГДБОП да го намери за отрицателно време. Остава да се направи експертиза на иззетата компютърна техника и да се намерят откраднатите данни за да се докаже, че е той. Това разбира се ако не ги е криптирал.

16

Шопо

преди 4 години

Как защо ???!!! За да ви скрие nasranite гъзов?,затова...