51

Тинев

преди 4 години

А, колко му е: В България вече трудно ще намериш: 1. Български домати 2. Български краставици 3. Български картофи 4........... 5. Българско говеждо 6. СЕГА Е РЕД И СВИНСКОТО ДА ИЗЧЕЗНЕП.П.Нооооо, тоя български народ мълчи и набива чуждоземните ***, които иначе са предназначени за кучетата!

50

Totenkopf

преди 4 години

Борянке, вие ще помагате ли на ножарите хей това са 500 000 прасета не е шега работа това, много ножари ще трябва да сте, трябва да им помогнеш вместо да се правиш на журналистка тук.

49

Анонимен

преди 4 години

миналата година унищожиха овцете,тази година прасетата,догодина кравите и на следващата кокошките,и сме готови консуматори лишени от производство и самозадоволяване и разчитащи на фабричната западна продукция и гмо добитъци от сащ.Всичко се вижда ясно,само не мога да кажа кой ще пусне следващата зараза догодина,ама има кой,няма да ни пропусне,споко

48

Спеца

преди 4 години

Тия от ГЕРБ се утвърдиха като масови убийци на всичко в България !След самоубийствата , започнаха убийства по селата , по пътищата !Убийства на овце , кози , сега свинe !Бойко , Бойко , а Мишо Бирата сам ли умря!

47

Миро-Мършата

преди 4 години

Шъ има свинско на примоция!

46

Анонимен

преди 4 години

Питам се сега кой 50-60 годишен *** ще премине пред магазините и месарниците и кой де гепи кинтите от тази далавера?

45

Анонимен

преди 4 години

А тези от Борисовата..?

44

Tъпанар

преди 4 години

Птичи грип, африканска чумa, не знам си какво по говедата и овцете... Като приключат с българските животновъди, ще започнат с продуктите им - яйца, сирене, кашкавал... След това иде ред на зеленчукопроизводителите! Кой знае каква "веге чумa" ще удари краставици, домати, дини...

43

Анонимен

преди 4 години

Че то заради глада, всички прасета до 1 ,са обречени да минат под ножа .

42

Честен

преди 4 години

ХОРАТА искат:ПОЧНЕТЕ ИЗТРЕБВАНЕТО НА ЧУМАТА ОТ ПАРЛАМЕНТА!

41

Пиги

преди 4 години

И без това ни колят с чумa или без чумa. Нали заради мезото ни. Нали хората да направят колбаси и луканки от нас. Затова веганите ни разболяват за да нямате достъп до нашето месо. Ние и без това ще сме изчезнали индивиди прасетата. Скоро няма да ни има. Хората са най големите чудовища на планетата. Те не могат да живеят в мир. Те само живеят в конфликт по цял свят. Жалко са човеците. Жалки същества. Те са животните. Аз Пиги съм човека. Най готиния.

40

Я па ти..

преди 4 години

До цу 33 Хайде не преувеличавай. Месото беше прясно , само на 20г. , а не на 35 както пишеш.

39

vlady

преди 4 години

Африканската чумa е съществувала векове при дивите прасета в Африка, в края на 19-ти и началото на 20-ти век започва масово развитие на свиневъдство след мащабна епидемия от чумa по говедата и африканската чумa почва да се разпространява по домашните свинeна континента. През 50-те години започва интензивна търговия с животни и продукти и така е пренесена в Испания и Португалия като бивши колониални държави и оттам се разпространява още. В Испания и Португалия се установява стационарно над 30г.

38

Анонимен

преди 4 години

ТОЛКОВА ЛИ СТЕ МАЛКО УМНИЦИ - ЧУМАТА Е РАЗПРОСТРАНЕНА УМИШЛЕНО ОТ ЕС С ЦЕЛ ЛИКВИДАЦИЯ НА ЖИВОТНОВЪДСТВОТО НАПЪЛНО В БЪЛГАРИЯ ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ НАЙ СЕТНЕ ....

37

ПроСоТо

преди 4 години

както и да е!...Интересното е,че хилядолетия това добиче-св.и.нята е отглеждано за храна на .."неправоверните"..През всичките тия столетия хората НЕ са имали възможност да диагностицират евентуалните болести по прасеата ,които едва ли са "плод на 20-21-ви век".И въпреки това и човека,и домашния му любимец-св.и.нята,съществуват в "добра симбиоза" и до днес!!!..Възниква въпроса:-Защо така изведнаж станаха "ВРАГОВЕ" хората и прасеата?!(за хората и "хората" не питам,там е ясно..)

36

Константин

преди 4 години

То и 1 милион българи са застрашени от чумата герб да минат под ножа или да се станат слуги в чужбина.

35

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Някакъв си СЕЛСКИ БЕК ще псува органите - лекаря и вирусолози (това са мега умни хора) и полицията ще седи отстрани. Абе, бързо в панделата и 1 год условно.Всяко прасе да се изследва всяка седмица!!!

34

ПроСоТо

преди 4 години

браво,така требе!.Ич да са не помайват "факторите"!..Има 20-годишно замразено канадско,приготвено спицялно за нас...А на есен,кога нападне грипът,200000 болни граждани да са набутат "под ножа"!..Лечението ,карантината и другите мерки са путиновска пропаганда и хибридна атака!

33

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Пасивните вируси... В България има около 100 лекаря, които разбират. От тези 100, половината дори не работят с пациенти. От останалите 50%, 20 са в чужбина и въобще няма да се занимават с Вас. Останалите 29 ще Ви кажат, че имат записани хора до края на годината. Последния свободен, ако преди това не сте го пропуснали/отказали от търсене на лекар, който да Ви постави точна диагноза ще Ви кажа, че за да ви постави точна диагноза трябва да Ви се направят около 100 теста, които ще струват между 30К

32

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

На тази планета още не се родил човек, който да каже какво е "човек". Като разберете, тогава може да се изказвате по новините, че вируса не бил опасен за човека.Кога пък го изчислиха това журналистите? 10% от Вас дори не знаят, че са се заразили с прясно мляко от пасивна туберкулоза. Живеете с нея и тя Ви разболява много, ама много бавно. След 20 год ще започнат първите симптоми. Тогава ще Ви кажат, че за Вас няма ЛЕЧЕНИЕ. Дори 99% от лекарите ще Ви пратят на друг лекар, тъй като пасивните вир