8

axelmax

преди 4 години

Какво остава на един собственик? Да запали паметника на културата и да си продаде имота на строител. Проект 50000 лева, тия луди ли са?

7

шматка

преди 4 години

Собственик на къща паметник на културата във Варна иска да я реставрира.За целта му трябва проект от комисията(или както се нарича)за паметниците на културата.От там му искат 50 000 лв за проекта.Лошото е че той няма право и да я боядиса без този проект.Цацата пак спи.

6

vlady

преди 4 години

Трябва да има истински паметници на културата с падащи тухли, мазилки, декоративни елементи и др., поне частично без покрив, с вътрешно озеленяване от храсти или дървета, декоративни птици и т.н.Също е редно паметниците на културата да се предоставят на Съюз на Клошарите за грижовно стопанисване.

5

1111

преди 4 години

Градската стоматология на Иван Вазов също тъне в нищета, една красива и емблематична за София сграда.

4

Веско

преди 4 години

Похвално! Остава и да го направят що-годе добре.

3

гласотгоре

преди 4 години

Има начин за възстановяване.Дава се възможност и срок на собствениците да възстановят сградата с нисколихвен кредит.Ако не го направят ,общината придобива собственост върху имота.Така е в Германия и затова там изоставени сгради няма да видите, за разлика от Холандия,Белгия и др. съседни на тях страни.Така че-стига лафове,прегръдки и целувки,а бързо вкарване на германския ред .

2

Нови

преди 4 години

Нови СМУКАЧКИ на пари от БЕДНИ за БОГАТИ СОБСТВЕНИЦИ

1

Активист на БКП

преди 4 години

Ако ги реставрирате както ремонтирахте Ларгото,по-добре не ги пипайте-Само ще окрадете парите ! А може би и затова се прави...