236

Велемир

преди 4 години

Днес 18/07/2019 конгрес имат всички де що глупави останали в бг бунището да ви е Ч Е С Т И Т О!

235

Анонимен

преди 4 години

Горките турци. На пук на тях ние вземаме страховитите Ф-16, цели 8.

234

Пенсионер

преди 4 години

До Бай *** 231 И кои са тези хора дето ползват извън земна технология ?Да не са Руснаците ?

233

Я па ти..

преди 4 години

До ха-ха 229 Интересно защо русофилите мразите Америка.Та нали всичко което ползваме в ежедневието си от автомобила да смартфона е дошло от Запада и Америка. Или мразите умните и богатите ей таза по презумция , защото сте социалисти.От Русия Менделеевата таблица , лозунгите и манифестациите.

232

Анонимен

преди 4 години

Русия и САЩ си подмятат Ердоган и той кълве здраво.Лапат и избирателите му.Накрая Турция ще бъде още по-бедна и разделена,ако не сменят султана.Самозабравилия се ислямист ще последва съдбата на Кадафи , но дано Турция не последва съдбата на Либия.

231

това е добре

преди 4 години

Където има F16 комунизъм(социализъм) не вирее, а това е добре за България.

230

Анонимен

преди 4 години

Новите ни самолети ще бъдат най модерните в целия регион,даже и анадолците няма да имат такива от 4++поколение.Е,когато направят стелт-а ,ще станат световна сила и всеки ще им се умилква,даже Китай и Русия и най-вече САЩ.Всички ще признаят великата им култура,която сега служи само за присмех.В Европа най разпростратеното име ще бъде-Мерт(***).

229

анонимен

преди 4 години

Мисля, че е редно да помогнем на американците и да им предложим да купим тези 100 самолета, които са били за Турция. Може даже да се договорим за по-висока цена. Освен това ние имаме С-300 от времето на Бай Тошо и ще трябва сега да я махнем и да купим зенитни ракети от САЩ. Абе ще се получат нещата! Важно е големият брат да е доволен

228

Анонимен

преди 4 години

Голям праз!!!Турците остават без ф35,Ами сега да питам,мериканците с колко работни места в тия заводи се прощават...лелее.Нищо,ние пък ще купуваме Ф16,ще компенсираме.

227

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРусия вече им предложи Су-35.за мишени за новите Ф16 :)

226

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАко трабанта е чисто нов, това прави ли го хубава кола?ми ако го сравняваш с прогнил москвич - да

225

Анонимен

преди 4 години

До Бай ГаньоНие ще си караме антиките F16свали си yшанката, да не ти стяга, че глей кви глyпости си написал

224

Анонимен

преди 4 години

Айде сега да си купуват ефтини руски самолети.

223

Боби

преди 4 години

До обективен"Цена на Ф-35 , под 80 млн долара..."Ех много си обективен ама нямам думи.Сценарий Ти си на остров и искаш да си вземеш автомобил колко ще ти струва удоволствието?Автомобила е 50000$ страхотен БМВ Кабриолет ще сваляш мацки от раз.И...няма гараж да я скриеш от дъжданяма пристанище дори малко където да разтовариш колатаняма запаси от горивоняма гараж където да я ремонтираш евентуалноняма запаси от елементарни запчастиняма асвалтирани пътища максимум да имаш кълдъръмЦЕНА???

222

Анонимен

преди 4 години

Който е заложил на руски щайги все е патил

221

Реалноста

преди 4 години

Дано Ердо си е купил и тесла че яко се наковаха комшиите сега да му берат гайлето с ( сделана руска работа ) ...

220

Ахмет

преди 4 години

По едно време, Турция поиска да купи безпилотни самолети, от САЩ и им се отказа, какво станаПроизведоха си свои , и не се мислете ,че са по назад от техните ,даже в някои отношения ги превъзхождатСега ще стане същото и със самолетитеТа Турция произвеждаше самолети/военни/ още по времето на АТАТЮРК и заводът беше в КАЙСЕРИ ама американците казаха ние ще ви дадем по евтини когато сте в НАТО и влязоха в НАТО и Турските самолети в складовете и не можеха да си развиват самолетостроенето

219

Учителя

преди 4 години

Ердоган тоя път настъпи мотиката. Жалко, че ще върне Турция 20 години назад. Турската икономика процъфтяваше последните 20 години благодарение на американските бази и милиардите наляти долари от САЩ.

218

Турчин

преди 4 години

Гърците ще карат Ф35 а ние ще си гоним козите из анадоля

217

Анонимен

преди 4 години

Ердо не се навежда пред янките! Ето затова заслужава едно евала!