74

точка

преди 4 години

*взел майка си, не свекървата (така е то, някои като им свършва обедната почивка и бързат, еле аз)

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 69Не мисля, че ако не му пукаше, щеше да вземе детето и да изчезне. Не знаем и цялата история. Ако толкова искаше да нарани майката, ом е готов да зивърши отвличане, да не ти казвам, че има 100 други мизерии, които може да и причини, вместо да "бяга" (силно се съмнявам - най-вероятно са на плажа в Барселона и чакат, да мине известно време, след което ще се върне към професията и живота си)

72

Точка

преди 4 години

Ако бащата е бил на мястото си, нямало да се стигне до развод. Никой не бяга от хубавото. Явно е бо-клу-к. Бащата взел свекървата да му гледа отвлеченото от него дете, защото сам не може, т.е. той не иска детето и не го гледа той, ама го отвлякъл, да е сигурен, че е очернил майката на детето си. Очевидно с това отвличане "оня с ножа" (хирург не мога да го нарека, за това се иска човечност, а той си няма) избива яко комплекси. Всички, които го подкрепят, не стават хора от тях.

71

Анонимен

преди 4 години

От 72Е Лъжа ли е? Ако много я обичаше, щеше да подкупи съда. Айде сега, мнгоо ви се моля! Българи сме и си знаме как работят нещата, стига сте се правили!

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73Не бацинка, просто работя добре платена работа в офиса и обедната ми е цяяяяяяял час, така че си пиша за кеф, докато си похапвам на бюрото, защото ни носят хранта и после ни почистват :)И не знам, при положение, че изкарам 7 пъти над доходите на приятелката си, която работи повече часове от мен,не мисля, че е удачно, да правим подобни сравнения.

69

Анонимен

преди 4 години

"дали още има акцент като говори на български..."Дъщерята на хирурга има англисйки акцент, но майката моли БЪЛГАРСКИЯ СЪД, да издаде решенеие, че може да гледа детето в "нормална среда". "Върнете се в София и ще измислим как да се грижим заедно за нея,"Ти си го измислила - отиваш в Англия, взимаш 1/4 от заплатата на хрурга, взимаш помощи за детето и общо взето, може и да не работиш. Ама "заедното гледнае" не знам, как ще се случи.

68

Нормално

преди 4 години

Никоя дъщяря не бива да бъде откъсната от баща си!

67

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAМи да е. Се тая - мяташ кинти и сичко се решава в тая страна. Така е от мнооого години.

66

Анонимен

преди 4 години

Майката се е притеснила за издръжката, цяла година е загубила.

65

Анонимен

преди 4 години

По броя на минусите и плюсовете на различните коментари ми прави впечатление, че масово под тази статия коментират мъже, а жените са много малко. Аз да ви попитам отворковци, вие в работно време ли цъкате безсмислени коментари и се правите на мъже? А жените ви ходят да работят вместо вас, или какво? Или всички сте безработни? И в двата случая сте за обществено-полезен труд и превъзпитание, но иначе се правите на солидарни с неоправдания престъпник, който освен това е и егоист и страхливец!

64

Анонимен

преди 4 години

Уж хирург, уж това, уж онова - фърли 10к на съдията и 5к на нейния адвокат и айдеееее.Ама не ...

63

Анонимен

преди 4 години

Кога моята цена каза "Тръгвам си, взимам и децата и се връщаме във Франция" единственото, кеото отвлякох, бяха всички авери и 3 дена парти....

62

Анонимен

преди 4 години

БГ съд: На кой да дадем детето - Майка гастербайтерка или баща който е *** ХИРУРГ.БГ съд - Най-добре ще е , детето да живее с майка си в чужбина, извън контрола на нашата юрисдикция. DAFAQ?

61

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво да кажа. Някой път мисля, че на мъжете не им пука за децата. Ето и тоя, взел детето, нито на училище ходи, тараляска се из пътищата с тоя дзвер свекървата, щото няма т..ки сам да се грижи за дете. Нали се пише мъж, що е взел и свекървата. Аман от "бащи"....Ако майката му осигури добър живот в чужбина, защо не. Ама не, напук трябва да направи на майката, щото му е била шута на тоя комплексар.

60

Анонимен

преди 4 години

Би трябвало правя да се присъждат на този родител, който е решил да отглежда детето си в Родината....Само че човекът не е наред. Детето явно от повече от година не ходи на училище и не е в нормална среда с деца на същата възраст, а щом е на 7, сигурно никога не е ходило. Претакова му бъдещето и там, и тук. И завинаги ли може да го крие? Как се препитават? Предполагам, че като хирург щеше да има много, ама много по-голям шанс да си го върне с дела и обжалвания, отколкото сега.

59

zoro

преди 4 години

Този егоист обича само себе си,отмъщава на жената и лишава детето си от нормален,подреден живот,с приятели,в спокойствие и сигурност.Майката има биологична връзка с децата си и е голям грях при жива майка да правиш детето си сирак.Затвор за психаря.

58

Малоумен

преди 4 години

Тежък социопат отвлече дъщеря си, нормален човек това неможе да направи. Човект е с тежко психическо заболяване и е необходимо лечение в психодиспансер.

57

f

преди 4 години

Без да обиждам всички жени, но много ви се иска с много мъже да сте. Лошо нема, пари се печелят на младини и защо само все обвиняват мъжете. Както има стойностни жени, що да няма стойностни мъже. Има си съд, бракоразводно, несходство или.. Съда, съдията решава, но не и ние, при Тато хойкащите на магистралата момичета им бръснеха глави за назидание, а с къси поли им ги цепеха, мъже с дълги коси и дънки, до 1 час да се посрижат, и без дънки, не на крайностите, но тук в бг жените са хрисими, а на з

56

българофил

преди 4 години

Това дете е българче, редно е да живее и отрасне в България. Няма какво да дири в Англия

55

Една българска майка

преди 4 години

Адмирации към бащата! Днес са рядкост такива бащи, които обичат децата си повече от парите и леките жени. 80% от младите мъже са мамини синчета егоистчета, свикнали всичко да получават лесно и на момента. Правят деца и без самите те да знаят защо. Когато изгубят сексуален интерес към партньорката си, забравят и децата си. Много деца не са виждали бащите си, а други не ги познават.