36

до 46

преди 4 години

Абсолютно потвърждавам! Близък мой познат работи в много известна фирма като мениджър на високо ниво и завърши някаква изпърдяна специалност преди няколко месеца защото "беше срамота да взима тия пари без висше", както се майтапеше!

35

Мунчо

преди 4 години

Руснакът женен за българка е... 20 годишено българче, работещо за ТАД ГРУП от... Калифорния?!

34

Анонимен

преди 4 години

А какво можеш в действителност!!!Радвам се че има мислещи хора, не че образованието е минус...но какво то ще ни помогне в реалния живот.

33

Анонимен

преди 4 години

Не е задължително да е вишист,познавам хора които просто са надарени от бог, могат да ви вземат акъла от познанията които имат, но това им идва отръки, както се казва по нашите ширини....Друг е въпроса че нашето висшо образование е плачевно, също познавам хора със 2 висши, да не могат да пишат правилно...и тука не говорим за запетайки и т.н а за грешки в изписването на думи....(:

32

Анонимен

преди 4 години

чиста проба отвличане на вниманието. Кристиян Бойков е паци!според мен очаквайте информацията да изтече на локални торент сайтове или на пиратския залив (качена от истинския хакер или негови съучастници).отваряйте си очите, при възможност дръпнете я, запазетея на носител и нека бъде анализирана.да не се окаже, че индивиди, които забогатяват на гърба на народа са тези, които трябва да се притесняват от тази информация

31

(-_-)

преди 4 години

Абее, айде стига бе! Тоя филм отдавна сме го гледали - казва се "Военни Игри" oт 1983 г. Дайте да видим тая фирма какви са й клиентите и нещата ще станат интерени :) а, на нашите институции не им трябват хакери, защото информацията изтича на всички нива..

30

Анонимен

преди 4 години

Дон36да алтернатива и начин, кл да са по-добри.

29

Анонимен

преди 4 години

Добра реклама за компанията ...Имаме топ експерти по-сигурността, които са способни, да хакнат дори държавно институции.

28

Анонимен

преди 4 години

До17. Работят казваш некадърници, но са с вишУ. А тоя е без вищУ . И саго фанали.,

27

Анонимен

преди 4 години

Особено тия похвали на ББ дали не целят да вбесят истинския хакер и той да се покаже и да каже ей ме аз съм вълшебника

26

Анонимен

преди 4 години

А дали не е отвличаща дезинформация това с това момче? По принцио такива престъпления се доказват много трудно и си мисля дали не целят да накарат истинския хакер да се заблуди и да направи грешни ходове?

25

Хахахааааа.

преди 4 години

ВЕДНАГА МУ СТАВАМ АДВОКАТ!!!!!!МОМЧЕТО Е ГЕНИЙ!!!!!

24

Бау

преди 4 години

Грешката му беше, че се опита да стане известен, публикувайки информация и пишейки до медиите .. Белите хакери не ги правят тези неща....

23

Анонимен

преди 4 години

До 29Има аспект на вроден талант бе слепецо, ама такива като теб как да схванат. Образованието в БГ може да е доста вредно. Не може всичко и всички да са някакви наредени като епруветки само защото има чукчи като теб които могат да оценят човек само по дипломата но са 100% слепи за способности.

22

Рекламата!!!

преди 4 години

Изкефих се че момчето нищо незаконно не е направило, както подшушват от компанията, а в същото време скандалът е умело използван за безплатна, ефективна и печеливша реклама.А на тиквите, като ликвидираха Цецко, им остаха Лила Половата, Цеца дето си купила дупка с натур Акт, Шампуанът Ръжди Веждидов и още некой друг басмач, майна. От секъде ни съсипаха бат ни Бойко, от всякъде! Ко да пипне-гние, ко да каже-лъже, ко да помисли -се за Винетуе витае. Върнете ни Бойко от 2009 година

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Този поне го е направил с цел да отвори очите на обществото! Правилният въпрос е колко други преди него са се възползвали от същия пробив ( както и много други, за които не знаем )!И не, работата на този не е да противодейства, а да търси пробиви в тестваните системи. След това информацията за пробивите са предоставя на клиента и он да си мисли на кой да дърпа ушите за несвършена работа.И също така не се изисква абсолютно никакво образование за тази работа и позиция!

20

Поаро

преди 4 години

Малееее тия руснаци! Колко сложно и умно се изказвахте! Нещастни Бизоногледачи! Какво стана сега - установихме че имаме мозъци! Откритие, еврика! Има, а *** не в управлението!

19

Шопо

преди 4 години

Тоя е на 20 и от две години работи ???!!! Па он нема вишУ образование !!! А ако имаше вишУ !!!

18

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха какво висше образование бре кокони? За да си добър специалист по компютърна сигурност трябва да можеш да емулираш ума на атакуващата страна! Да си представиш как би действал един хакер/престъпник в системата ти. Това средностатистически високоинтелигентен човек който е балансиран и нормален не може да го има просто ей така без значение колко е учил. Това е малко като как най-добрите комедианти винаги са малко разбити псих. хора.Голяма църква правят някакви хора от това висше тука..

17

Активист на БКП

преди 4 години

Нали вчера беше руски хакер ???!!! Каза го министърът на МВР ???