19

Ясна работата

преди 4 години

Естествено е тя да мрази родината, народа и расата си! Затова е назначена от клюноносците! Някой ако си мисли, че тази тетка с име, което не бих си причинил усещанията да приознеса, ще се грижи за добруването на европейците християни - дълбоко се лъже! Просто тя е поредната калинка на Племето, което няма дом, но навсякъде е у дома си!

18

Дясно консервативен

преди 4 години

Поредната левичарка начело на ЕС! Европеския Съюз все повече и все повече завива в лява посока и това отблъсква много хора от Съюза! ЕС се нуждае от повече десни лидери като Орбан и Салвини и начело на ЕС трябва да е дясно-консервативен лидер, който да направи Европа отново едно привлекателно място за живеене без толерастия, без педерастки глупости като гей пропаганда и ниски данъци!Аз съм за ЕС , но дясно-консервативен Съюз , а не ляво-либерален(нео-комунистически) ЕС , какъвто е сега!

17

Анонимен

преди 4 години

Абе от къде изпълзяват тия?!? Някъде отглеждат ли ги, произвеждат ли ги? Oтврат. Не ми се мисли за бъдещето. Нищо добро не ни чака, братя.

16

хигиенист

преди 4 години

Ще я видим и тая Лай.ен какви ще ги забърка. След Ишиаса.

15

ronaldo

преди 4 години

"еврейка преди германка" - скандали, некадърност, корупция. както казват старите хира - най добрият начин да се отървеш от един некадърник е да го повишиш. хаирлия да ни е бутолиновата мадам, ако я оставят да кара автобуса, ЕС-то до 2 години е история. а армията без флот и авиация ще е като руснаците на пражката пролет. историята обича да се повтарза а ние ще трябва да лэм кръв за да не са децата ни крепостници на старите хазарски родове.

14

Анонимен

преди 4 години

,,Европейка'' преди германка - долна б е з .. , ето такива са най опасни ,трябва да очакваме още по големи изродщини и от истамбулската конвенция !

13

Ф.С.В.

преди 4 години

ръзката й със структурите на ЕС е почти наследствена - нейният баща е заемал важен пост в тогава едва прохождащия европейски проект.БИХ казал- Брюкселска шуробаджанащина!!

12

BGexit

преди 4 години

В Германия направо си я мразят заради корупционния скандал, в който тя като министър нае за милиони консултантска фирма, начело на която е племенникът й. Сменихме ишиаса с кoрумпе.

11

Ха-ха

преди 4 години

От трън,та на глог-от Юнкер,та на Лайен...

10

Анонимен

преди 4 години

Само прочетете за поразиите й докато е министър на отбраната на Германия.

9

Работническо дело

преди 4 години

Другарката дер Лайен на първо място е част от коминтерна и след това германка.

8

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Била повече европейка, отколкото германка. Глобалистка, интернационалистка ....гражданин са света. От такива се страхувам най-много. Пияндето Юнкер вече ми се вижда като безобиден добряк в сравнение с тая рептилка.

7

Байфидан

преди 4 години

За 60 години и 7 деца изглежда доста добре мацката.

6

Анонимен

преди 4 години

Еврочиновниците не представляват страните, от които идват. Там, ако кажеш, че си българин, анличанин, французин или германец, просто няма да те вземат.

5

истина е

преди 4 години

От сега иска още 5-6 заместници ,а овцете ще плащат за тоз де духa !

4

Анонимен

преди 4 години

На цвят европейка на ценности арабоафриканка.

3

House M.D.

преди 4 години

Права е за равенството на половете! Крайно време е жена да забремени мъж.Защо ни натрапвате обикалящата софийските дискотеки?

2

Анонимен

преди 4 години

Ква Европа бе човек ,всичко е бизнес ..

1

Анонимен

преди 4 години

Тая ще унищожи Европа до основи!