14

Влади

преди 4 години

Абе, де'й *** и другите ***, дето като Ал Матросов защитаваха козичките на баба Гицка? Свинете са по-вкусни от козите, що комунистите не ги защитават. Да не са ря.зани карабини? Ами зелените екоактивисти, що защитават малката (несъществуваща) зелена кукумявка по трасето на втория лифт в Банско, а не плачат за дивите прасета и вълците? Интереса клати феса!

13

Анонимен

преди 4 години

... прасета ...

12

Офф ,да се омита

преди 4 години

Само като я видя тази тлъста сливенска *** , и ми се повдига.Герберската и наглост и алчност, са основното качество на мултачката от боковата Шайка.Един грамотен човек няма в кабинета "Тиква 3".

11

Анонимен

преди 4 години

Местните тиквени васали и феодали ще се спукат да правят и ядат суджуци ,че и на туй отгоре ще им плащат!Което не могат да изядат ще отиде по маалите и вместо да се намали заразата ще почне да се увеличава в геометрична прогресия!Ама от *** гърбели кво да очакваш!

10

Гладен Мрънкач

преди 4 години

Резултатът от такъв "стимул" е ясен - изчезването на дивата ***, премахването на свободното къмпингуване, защото горите ще гъмжат от селяни с пушки, по някой друг трагичен случай на отстрел на другарчето по време на лов и ГЕРБ печели местните избори;)))

9

Анонимен

преди 4 години

Делянчо Прасевски веднага хварал самолета за Дубай като чул, че го търсят ловджиите

8

Анонимен

преди 4 години

Не остана диво животно в тази страна. Ловджиите надвишават многократно броя на животните и разрушават природата на България. За 30 години изсякоха горите и избиха всички животни.

7

В

преди 4 години

''Стрелба като в Чехия обаче няма да има. Военнослужещите не ходят на лов, заяви зам.-министър Атанас Запрянов.''И по добре - сбирщина от храхтутници и лентяи! Представям си колко жертви ще дадът по време на лов...ще бъде страшно - касапница, самонаранилите се и загинали военни ще са в пъти по малко от избитите прасета!

6

Анонимен

преди 4 години

Тази болест се разнася не от животните а от хора - планирано, умишлено и целенасочено. И тия хора трябва да влязат в затвора. Време е да прогледнем че има хора от запад, които искат да съсипват нашето производство и да ни използват за пазари на тяхното. ВРЕМЕ Е СЛУЖБИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ПРАВЯТ РЕАЛНИ АНАЛИЗИ И ПОСТЕПЕННО РАЗПРОСТРАНИТЕЛИТЕ НА ТАКИВА БОЛЕСТИ ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ И СЪДЕНИ, КАТО СИ ИЗЛЕЖАТ ПРИСЪДИТЕ ЗА АНТИБЪЛГАРСКАТА СИ ДЕЙНОСТ.

5

Анонимен

преди 4 години

Ако искаха от евросъюза отдавна да са разработили ваксина срещу африканската чума. Унищожава се с неравностойни субсидии и със зарази земеделието и животновъдството в Източна Европа.

4

Ловец

преди 4 години

Не е въпроса колко пари ще дадът!Въпроса е че няма да издавът бележки за индивидуален лов...и пак нищо няма да се постигне! Всичко е парлама и кражба на пари!

3

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРСКИТЕ МЕСА СЕ ИЗНАСЯТ НА ЗАПАД А ОТТАМ СЕ ВНАСЯТ МЕСА ПО МИИ, ПЪЛНИ С ХОРМОНИ

2

Анонимен

преди 4 години

НЯМА ЛИ ДАНС И МВР НАЙ-НАКРАЯ ДА АРЕСТУВАТ НЯКОЙ ЗАПАДЕН ДИВЕРСАНТ. КАКВО ИСКАТ ХОРАТА ДА НЕ ГЛЕДАТ ЖИВОТНИ ТА ЗАПАДНИЯ КАПИТАЛ ДА ЕДРЕЕ И ЦЕЛИТЕ ЕВРОФОНДОВЕ ДА СА ЗА МИНЬО СТАЙКОВЕТЕ ПРИЯТЕЛИ КОИТО ОЩЕ СА СПОНСОРИ НА ГЕРБ

1

Анонимен

преди 4 години

Куче да си в тази държава.