14

Глупаци

преди 4 години

Стига сте писали из форуми и сайтове като искаме да ни чуят в парламета със сопата кво се правите на велико зад клавиатурите тука!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Гербаджийте открито тероризират хората като им забраняват да си отглеждат храната. "Пръст" в това има и ЕС. Целта е да се чувстваме безпомощни, и тотално зависими. Блокират банковата сметка - да нямаш пари. Подготвя се да няма физически пари, а само цифрови. Нямаш и храна. От една страна не можеш да си купиш, от друга не можеш да си отгледаш, защото те чака репресия. И без да се налага да те трепят, човека просто да умре от глад.

12

Я па я..!

преди 4 години

Прасетата на Г. Гергов не умираха и той стана мулти милионер.Умен човек от ГЕРБ.

11

Анонимен

преди 4 години

След Великденското агне,сега оставаме и без коледното прасе,за последните десет години без колко неща сме останали благодарение на ГЕРБ.

10

Ползите от ЕС

преди 4 години

Постепенно се започна със забраната на нашите сортове краставици, веднага щом ни приеха в ЕС, после насила ни набутаха техни сортове зеле и моркови (на вкус като пластмаса), после забраниха на хората да гледат повече от 10 кокошки, после забраниха да си колят прасета и телета в дворовете, после забраниха ракията, после забраниха виното над 50 литра на година, после... после избиха с фалшиви оправдания за несъществуваща опастност козите в Странджа, а сега унищожават прасетата на народа! Сатани!

9

прост човечец

преди 4 години

Наща Тиква на всяка снимка излиза добре. *** на тази е просто красавец!

8

Аман от терористи

преди 4 години

ПРовеждащи мръсни експерименти с платени диверсанти и работят срещу фирмите в които работят като мениджерки..След молба да спрат терора с силен непоносим радио шум следва рязко усилване на радиото до дупка и прогонване на жалващи се..Радио терора от 20.06.2019 е въведен по 24 часа дневно около 27- 28 06 вече видяхме първите Gray death mass killers снимани са как нападат жертвите отгоре..

7

Черен терор има

преди 4 години

Анти терорсти да допроучат проблемите с заразяването . Да се огледат поразените региони з анова терористична техника вкл иснталирана по JSM Klekti цифрови клетки за телевизии или в фермите..В UK размножават "чума" black dead mass murderers чрез обемно проникващо облъчване вкл звуково инфра и ултразвуково и ултравиолетови скенери /срещу комари/ Развъдените "blacк death mass murderers" днеска ги видяха на камери в магазини около касети с ябълки.Виждат се като тъмен обем до 2 метра в диаметър..

6

Нагла диверсия има

преди 4 години

Появиха се данни за нова нагла диверсия с използване на спец диверсионни средства.Подобна имаше при наглото набеждаване на крави овце и кози в Странджа и последвали жестоки масови убииства..Анализи в европа показват че чрез тех средства с вградени холограми може да се създават условия за трайни увреждания на микроклимата в свинеферми заводи кравеферми,птицеферми..Съгласно дадени указания на програмистите

5

избирател

преди 4 години

Странно.....По нашите ширини са се гледали прасета хиляди години и всичко си е било наред.Днес обаче шестимата/седмината крупни свиневъди решиха друго и се появиха страховити болести!!!То 🐷 си иска тинята бе ....,кафе е проблема?

4

Анонимен

преди 4 години

Това Корнелия ли е

3

бай х

преди 4 години

защо всяка община трябва да си измисля правила и закони ????не може ли централно да се въведат правила за цялата държава ????

2

Анонимен

преди 4 години

Това на снимката е обитател на Позитано 20

1

Салам от Сибиу

преди 4 години

Правилото е всичко под ножа! В Лидл има свинско с лопата да го ринеш!