33

Анонимен

преди 4 години

В това кацане, фалшиво или не, са участвали много хора. За 50 години все щеше да изтече достоверна информация отнякъде.Невъзможно е да не изтече.50години!

32

Речта:

преди 4 години

Драги сънародници от САЩ.Тази вечер стана произшествие в Холивуд като изгоряха реквизитите и загинаха няколко актьора.

31

ТHE Патриот

преди 4 години

Стъпили са на луната ,колко казаха истината за 11-ти септември и не излъгаха за Ирак!Да вярваш на кравари трябва да си по -мозъчно увреден и от самите тях ,което си е постижение!

30

До 39

преди 4 години

Едно пояснение ,това беше на другия ден след реалното кацане,но си беше дълъг репортаж през ноща. Така съм го запомнил,явно ми е останало в главата,толкова бяхме ошашавени тогава.

29

Анонимен

преди 4 години

Абе и аз съм краварофоб ама как да се отрече факта че са кацали много пъти на Луната като си е самата истина!По разни Дискавърита,Нейшънъл Джиографици и руските телевизии безброй пъти и сега пак дават филми,разкази на косвонавти и астронавти и т.н.!Руснаците никога не са отричали ,че са кацали там!Което сега пък си е съвсем доказуемо по всякакви начини!Ай ще ви се не видят и конспирациите и простотиите безкрайни!

28

ЕС не вярва на Русия

преди 4 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

27

Анонимен

преди 4 години

Не съм специалист и не съм се интересувал много, но ако американците бяха кацали на Луната през 69-а, то тогава щяха да са измислили начин, как да направят машина с такова покритие, което е способно да предпазва успешно екипажа от голямата радиация. Ако бяха измислили такова покритие, то през 86-а година, когато радиацията от Чернобил тръгва на запад от Украйна, американците вероятно щяха да помогнат на руснаците да направят "щит". Вместо това отгоре май се излива бетон или и аз не знам какво...

26

Как говорят руские..

преди 4 години

Хорошо где нам нет !

25

Анонимен

преди 4 години

Имат пари да отидат до луната и доста по нови технологии, но програмата просто е спряна. Явно фокуса е върху нещо друго. Най вероятно следващите 10 год, ще разберем върху какво. Финансирането по времето на Аполо е било 60 милиарда на НАСА, сега е 20 милиарда.

24

До 29-AZ

преди 4 години

Значи не си бил роден или си нямал телевизор. Аз съм на 71 и бях се уволнил предната година,драги момко .И го гледахме с група приятели на един унгарски,,ОРИОН" че беше с по голям екран.Още помня каксе бяхме събрали от махалата на ,,Доспат" до Мадарската градинка и гледахме онемели какво ли ще стане. Пуснаха го комунките,то в цял свят е вървяло.

23

Анонимен

преди 4 години

В света има само един лидер - САЩ. Всичко друго са празни приказки на комплекксари, Без доводи и факти. Поне още 30 50 години напред, не се вижда друг да ги надмине в нещо. Най малко пък рудияя.

22

Хей юнаци

преди 4 години

И това че има интернет,и това че има скайп и се виждаме като говорим от разстояние не е верно,да знаете, баба ми каза че това е невъзможно.И че тези дето уж фъркали с аероплан не било верно.......Ако всички бяха с вашия /и нейния/ мозък,още щяхме да пишем с въглен по стените на пещерите,умници,а не да сте сграбчили клавиатурите и жулите ли жулите ,,умнотии".Днес е на мода -във абсолютно всяко нещо се вижда измама.Всичко извън тесният ви кръгозор е нападнато и оплюто.

21

Различни светове ...

преди 4 години

Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...

20

висок

преди 4 години

Гагарко не е летял в Космоса!!!

19

AZ

преди 4 години

До ДО 2 от съвременник----------------------------------------------Извинявай,ама нищо не сме гледали.Гледаха в капиталистическия цивилизован свят.*** у нас всичко скриха-накрая на новините и на последната страница на вестниците.

18

Анонимен

преди 4 години

До подлогаджията от село Герман.Ти колко пъти си го виждал това знаме на Луната.И това което краварите са ти забили на лунният пейзаж....не е знаме!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Над 350$ милиарда им е годишният военен бюджет пък нямат пари за едно тенеке до Луната!!!!Те и сега използват руски двигатели,така че......краварските слОги,няма да разберат за какво става на въпрос!!!!

16

привет от Германия

преди 4 години

На Луната има американско знаме ! руско знаме кога ще има ?! Юли Гагари е забравил да забие руското знаме на Луната !

15

Русия е изостанала

преди 4 години

Американците кацнаха на луната през много далечната 1969 година, а руснаците 50 години по-късно още не могат...И смешно и жалко.

14

ДО 2 от съвременник

преди 4 години

Всичко живо беше пред телевизорите.Гледахме със затаен дъх. Нямаше интернет,нямаше лаптопи и таблети .След приводняването бяха прибрани и изолирани за около месец в специална био камера,под лекарски контрол.Какви ,,сърнички" какви подскоци бе м.о.ч.ко невръстен. Чак след 1 месец се срещнаха с близките си и президента. Най обичам когато неинформиран и полуграмотен индивид,с претенции че знае всичко говори глупости уверено и безапелационно.Дечко,дечко къде беше тогава,в ,,торбичките" ли?