12

One Driver

преди 4 години

Добре,че го направиха този булевард, че да има за какво да мрънкате! Варналии! Айде по новия булевард, в едната ии в другата посока, и кой от ДЕ И! Защото и във всички посоки става,само се изнасяйки!

11

Анонимен

преди 4 години

Те ще ги оправят бързо, защото идват избори, ама трябва да има контролни органи да следят

10

Анонимен

преди 4 години

ВЕДНАГА ДА ОПРАВЯТ НА ДЕЧИЦАТА ПЛОЩТАТКИТЕ!!!

9

Кучкарна

преди 4 години

Всички ремонти се правят скъпо, но затова пък продължително и некачествено. Ако се ремонтира улица или булевард, задължително по същото време се ремонтира и съседния, за да няма съвсем откъде да се мине. Детските площадки са любимо място за разхождане на кучета през деня, а вечер за пиене на бира и пушене на цигари и други работи от пубери. От десетина години е пълен погром.

8

Сигнал

преди 4 години

До АнонименАко се поинтересувате малко, тези приложения комплектоват и препращат сигнала към съответната институция, като следят и за статуса на сигнала. Това ще рече че са много полезни и пестят време и нерви на хората от ходене по институции.

7

Анонимен

преди 4 години

Ако видите нередност сигнализирайте в Общината! А не някакво приложение, което се ползва от сайтовете да ви похвалят колко сте наблюдателни и да си вдигат посещеният с хора, които чакат да кацне нещо за наплюване

6

Анонимен

преди 4 години

Варна се превърна в *** от както ГРОБ е на власт. А от както кмет е онзи г.з Потник(Портних) направо си е.... мамата. Такова крадене никога не е било.

5

Анонимен

преди 4 години

Това не е вярно, както казах вчера :) . Всичко в града е по конец. Прави и равни улици, здрави тротоари и бордюри, отводняване за чудо и приказ, никакви дупки на стари и нови прекрасно изпълнени пътища и инфраструктура. Равни и наредени тротоари, като в приказка. На където и да погледнеш - зеленина. Строителите са на такова ниво, че ... да ни завидят от Европата. Различни фирми печелят порърките и ... всичко се влага без да се краде. Това никъде го няма - рай бе хора.

4

Анонимен

преди 4 години

Важното е да не спират да гласуват за ГРОБ и представителят им Потник - член на Украинската мафия.

3

ГЕРБ са гадове до Жи

преди 4 години

Във Варна некадърниците от ГЕРБ са в повече и затова градът е като след бомбардировка. А поражения има в само в главата ти.

2

Жиб.

преди 4 години

Във Варна руснаците са много- затова пораженията от социалистическия манталитет са по-големи.

1

fake news

преди 4 години

като не гласуватe, така ще е. що ревете?