21

Рукавишников

преди 4 години

Кой е признал бе, червен ***? Експериментът е на руснаците, галошш. А американците кацнаха, ако не си забравил, 6 (словом ШЕСТ) пъти на Луната и руснаците нищо не казаха. Защото това нещо се вижда от Земята с малко по-голям телескоп.

20

Серенафт

преди 4 години

Научная праграма да исирим ако на луната, обява за работа. Търсим Серенафт, който да се изяка на Луната. Изисквания:- миризливи бръдни- да владее изкуството на тоалета и различните му форми- да обича да ака на обществени места- да попръцквас удоволствиеЗаплата: За полет до луната, 50 000 лв.П.П. Тия пари ще ги прибере някой администратор, така че за служителят ще остане една студена вода

19

Анонимен

преди 4 години

Значи макар и след 50 години си признаха, че не са кацали на Луната.

18

Анонимен

преди 4 години

Колко са наивни, дори не знаят, че 12 човека вече са стъпвали на луната. Едно си баба знае, едно си бае.

17

Анонимен

преди 4 години

Ха... Фалшиф беше Юрий Гагарин и полета му.

16

Анонимен

преди 4 години

Фалшивото кацане на Луната завърши успешно преди 50 години.

15

Eclipse

преди 4 години

Безсмислено е да се пращат хора на луната, роботите не дишат, не ядат, не с***т, не изпадат в паника, не се мотаят и най-важното - не се облъчват и нямат роднини.

14

Мефистофел

преди 4 години

Му-ха-ха, както и предишното.!.

13

Анонимен

преди 4 години

Георги Иванов летя с Рукавишников.Като се приземили,ръцете му били сини,защото Рукавишников го удрял да не пипа пулта на ракетата.Виц от народа по онова време.

12

бай Иван

преди 4 години

"Другари и другарки.Българската нация е нация техническа,нация комунистическа" каза Тодор Живков и България фалира......

11

Анонимен

преди 4 години

Започна надпреварата за проучване на Луната и Марс,за да търсят рядкоземни химически елементи,необходими за електрониката и нови технологии.Постоянно търсят метеорити и на Антарктида за изследване.Най скъпи са марсианските и лунните,защото единственно там може да се " работи" в бъдеще.

10

Активист на БКП

преди 4 години

То друго кацане на Луната няма !!! Първото беше дело на Холивуд !!!

9

Анонимен

преди 4 години

Айде още едно фалшиво кацане! Похвалното в случая е, че то си е обявено, че е фалшиво, за разлика от другото.

8

Боби

преди 4 години

До 11 до 4"Илон Мъск не е американец, а южноафриканец и не работи за правителството, а за себе си. Компанията му е частна."Частна казваш. как така при пръкването на компанията цели отдели от НАСА и военни подизпълнители ей така за една седмица си сменят работата. Мъск ВЕДНАГА придобива правото да изстрелва ракети от Космодрумите на НАСА. Някой да е чувал компанията на Мъск първоначално да е сертифицирана за космически полети?И накрая Фалкон ракетата се ражда в безумно кратък срок ?!?!?

7

до 4

преди 4 години

Илон Мъск не е американец, а южноафриканец и не работи за правителството, а за себе си. Компанията му е частна.

6

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Това с Гагарин в космоса си беше продукт на Росфилм. Руснаците са виждали космоса само на снимки от НАСА"ЕХ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ1. Първия Американец в Космоса летя цели 15 мин на съборбителен полет, защото апогея беше над 100км го зачетоха за космически полет.2. Преди Гагарин със същия кораб летяха разни животни, след него Титов и т.н.3. Със същия но не пилотиран кораб са направени десетки стартове след Гагарин - СССР версия на САЩ Корона разузнавателни спътници...

5

до 6

преди 4 години

Не, не на Россфото. Всичките снимки на Гагарин са само в главата, как е нахлупил скафандъра и толкова. Не е сигурно, че е виждал дори ракета.

4

Анонимен

преди 4 години

Това с Гагарин в космоса си беше продукт на Росфилм. Руснаците са виждали космоса само на снимки от НАСА

3

Анонимен

преди 4 години

Илон Мъск им погреба космическата програма на руснаците, сега ще си играят на симулатора щото денги нет

2

Анонимен

преди 4 години

Значи най-после Голямата лъжа лъсна.Макар и след 50 години.