34

Присмехулник

преди 4 години

за да направиш пряка връзка между човек и компютър не трябва само човешки мозък и мощна машина, а преди всичко разум. но още поне малко уважение към Природата и отговорност към бъдещето. каквито очевидно много индивиди, обладани предимно от безграничните печалби не притежават. "Мъск е известен с многото си начинания и компании, които често започва защото... му е скучно.". има една приказка за онова, какво бил правел дявола, когато му било скучно. знаете я, нали? :-)))

33

Анонимен

преди 4 години

Едно захване, друго, трето. Не се наигра тоя човек.

32

M.A.

преди 4 години

Се умници коментират тук, дето знаят повече от човека създал няколко компания променящи света...

31

До36

преди 4 години

Ха, ха,Мъск не работел а само плащал! Браво печелиш приза топ ***'ът!

30

Анонимен

преди 4 години

Това е добра новина, най после овцете ще бъдат поставени под контрол и ще служат вярно на родината и партията майка

29

Ленна

преди 4 години

Добре де, като ти хакнат чипа в кухата кратуна кво правиш ? Щото и сега хората ги хакват през сънищата , ами с технологията ще стане мазано с гов.на. Изобщо има ли нормален човек да се връзва на новите технологии ? И сега със смартфоните хората са зомбирани и не ми се мисли със чипа кви *** ще станат. Дано да не бъде.

28

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

В БАН СЕ ОПИТВАТ ДА СВЪРЖАТ МОЗЪК ОТ АКАДЕМИК С КОМПЮТЪР.. ТЪРСЯТ, ТЪРСЯТ И СЕ ПОЛУЧАВА КОНФУЗНА СИТУАЦИЯ.. КОМПЮТЪР ИМА......

27

Елена Ефремова

преди 4 години

пОВРЪЩА МИ СЕ ОТ КОФРАЖНИТЕ ПЛАНОВЕ, А НАЙ ВЕЧЕ МИ СЕ ПОВДИГА ОТ АРМИРОВЪЧНИТЕ

26

MaйMyнaтa

преди 4 години

До Елена ЕфремоваТвоя дар, е неэначителен.Сранение с моя

25

Анонимен

преди 4 години

Maсон! Заедно с Отхапаната ябълка... Цялата истина в политиката е в Библията! Който не вярва ще разбере, но късно, но ще разбере...

24

Анонимен

преди 4 години

В крайна сметка, стимулатори на мозъчната *** има и в момента и се имплантират за паркинсън. Има и други, които са по-интересни, които обаче са оцелели само около година преди да бъдат отхвърлени. Не е въпросът, че технологията я няма, има я. Тя трябва да се подобри (значително), за да не се отхвърля. Но също така и трябва да се подобрят алгоритмите, нещо в което хората на Мъск са добри. Твърдят, че чиповете им ще са двупосочни. Което е много яко.

23

@24

преди 4 години

Може, но интересното нещо за конкретната е, че Мъск не набира пари с нея, а хора. Което според мен значи, че имат сериозен напредък и са ударили сериозен проблем. Той самият си го каза, че имат проблем с това колко време електродите оцеляват в мозъка, както и че все още не знаят колко електроди ще трябват. Общо взето много работа е свършена, много остава. Предполагам, че от ФДА ще ги питат и как ще защитят джаджата от хакери, проблем който имаха пейсмейкърите например.

22

Анонимен

преди 4 години

Мда, тая статия няма нищо общо с презентацията на Мъск и екипа от днес. В нея се говореше предимно за сериозните им достижения в областта на супер-фините електроди, роботът който ще ги поставя и алгоритъма за разчитане на невронните потенциали. Всичкит тези неща са чудеса сами по себе си. Страхотна работа на екипа, всички които говориха ме впечатлиха много.

21

Анонимен

преди 4 години

Статията, от която е преведено, е писана преди представянето, което беше сутринта. Представиха интерфейса, чипът, който конвертира към цифров сигнал и машината, която буквално ти го нашива в кратуната. Имаше снимка на мишка с usb порт на главата и споменаха за ***, която контролира компютър. До година почват опитите с хора.А сега минута мълчание за размисъл.

20

Анонимен

преди 4 години

Още през 70те години в Русия са правени подобни неща и то с хора. Пак хвалба с крадени постижения.

19

естествен ентелект

преди 4 години

тц, тц, тц, тоа съвсем изтрещя

18

Анонимен

преди 4 години

Шарлатанин.

17

Анонимен

преди 4 години

Ако сте съгласни с твърдението, че информацията е най-скъпата и желана стока, то веднага ще ви стане ясно, че когато (евентуално) стане това, дето го говори Мъск, то едва ли ТИЯ с парите и възможнстите ще искат да знаете това което знаят и те. Така че не се радвайте, техномани-***. Вие ще сте опитните зайчета, докато технологията стане безопасна. После вие нищо няма да знаете, а ТЕ ще знаят всичко.А за Мъск, ключовата дума е "събрани, дестки милиони долара". Еврей, че и гей.

16

MaйMyнaтa

преди 4 години

Абе вие сте не ноpмални бе, ако пак му се вържете, на мaлoyмника. Що ви не каже, до къде му е стигнала колата, в космоса еи!

15

utyu

преди 4 години

Да бе да, ще свърже таратанци... дори да свърже, нищо нема да мине... дори да мине, неможе да разчете мозъчните импулси... тва дето го гледате по филмите, не стаааа!