9

123

преди 4 години

Пълен цинизъм и шизофрения. В същия кюп са останалите червени-комунисто-русофилски примaти.

8

Анонимен

преди 4 години

Представям си тука ако ББ си купи такава кола, какво ще стане :) Ама нали е за режима червения някой се кефят до небето. Понеже се къпят в пари и ориз. Хахахха трагедия.

7

Анонимен

преди 4 години

Той не ги купува, защото му трябват - никой няма да стреля по Любимия вожд - кеф му е да "руши" ембаргото

6

Robinzon

преди 4 години

До DiscoveryМного си прав.Но съм забелязал който е минал през чавдарче,пионерче,комсомолец и накрая партиен секретар няма по т......пи хора.

5

Анонимен

преди 4 години

Айде бе къде сте, мили защитници на комУниЪма ? Гледайте как свинчо си купува от гнилата капиталистическа продукция, докато хората му ядат супа от дървесна ***. Но нали трябва да цъкаме с език, че ни е скъпо и трудно заради капиталистите и как кочинката си ни е била удобна преди 89та. Айде кажете нещо, чакаме Ви.

4

Анонимен

преди 4 години

Е защо? Да си произведат самички...Тука някой хвалеше КНДР, много напреднали били, всичко сами си правели, включително автомобили. Само дето не можа да ми каже защо не си купи такъв. Може би са само за богоизбрани, щом дори Ким го возят на Мерцедес.

3

Анонимен

преди 4 години

Ким Чен Прасун!Единственният дебел в цялата гладна държава!

2

Discovery

преди 4 години

Е защо? Да си произведат самички... нали комунизАмо сичко мож и знай... що им е да внасят??? И само като се замисля, че още има лумппени дет милеят по онуй време... си е бало майкята...

1

ВъТъФъ

преди 4 години

Ясно е, че каквито и санкции да му налагат, два мерцедеса, бутилка коняк и бонбонки тик-так все ще намери как да вкара. Това са дреболии. За целта може да се използва който и да било жител на държава-посредник, в която съответните вещи се продават или могат да бъдат внасяни, но същевременно няма забрана за износ към северна корея.