11

Анонимен

преди 4 години

Значи туй е направено заради глобата,колко НАП е регистрирало приходи толкоз ще отидат за глоба,а иначе другите приходи си вървят като данъци и тези постъпления са към данъци,други приходи си вървят като такси,мита,аксизи,лицензии,оторизация,глоби и каквито още ги има,но когато с приходите е зле се намесва НАП с големите проверки от нейно име,че в случая големите не връщания от шмекири по източеното ДДС по неуредени държавно или фиктивни сделки и туй на ... толкоз шмекер за години,че ги скриха.

10

Анонимен

преди 4 години

-Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова, си е купила нов джип за 500 хиляди евро, в началото на тази година.Това става от изтеклите данни от НАП, след вчерашната хакерска атака.-Действащ министър получава по близо половин милион лева месечно от действащ олигарх, стана ясно от изтеклите вчера файлове от НАП.-Лиляна Павлова с 3,5 млн. лв. бонус за изключително успешно Председателство

9

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Ей, министри вече сменят фамилиите си заради едни пусти комплекси"Г.О.Р.А.Н.О.В Се-Ме-Ге-то"

8

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

До: "Има будали които му верват на Наков , че може да си добър програмист без да знаеш математика.."Ми, че то хората вече завършват СМГ със средно и под средно ниво на математика. Питай децата от випуск 2018 да ти обяснят за сина на мин__ис**търа.

7

Анонимен

преди 4 години

А, това значи голият охльов Явор и групата *** около него да отидат на борсата ?! Боко няма да се съгласи - неговите хора не могат да мизерстват, въпреки, че се доказаха като пълни НЕКАДЪРНИЦИ !

6

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Наков, браво!!! Разгада всичко - база с ЕГН-та на мъртви души - списъците на ГРОБ за печелене на избори. Това е безценната база - "Властелина на базите".Междувременно, батко каза... остави ти тия хакери и вижте кво става с по-големия проблем, а именно: "Борисов нареди и борба с комарите".Моля, тази седмица събираме пари за сина на фин__а_н_совия мАни_стър "Гор***нов СМГто". Имал финансови проблеми. Не успял да плати таксата на сина си за "Итал. Лицей" и затова го пратил да учи в СеМеГенцето.

5

За хакерските атаки

преди 4 години

За едно денонощие има десетки милиони хакерски атаки а не както обясняват господата за година -предимно от САЩ, Китай и Русия. Частните фирми отдавна инвестират милиарди в защита. Проблема на държавата е че не отделя пари и се надява на чудо. Не може за 1500 лева да държиш в държавната администрация, армията, МВР и приходни агенции компютърните специалисти и да искаш защита. Навсякъде хванатите хакери започват да работят за системите за сигурност и тестват чуствителните сектори със своите умения

4

Анонимен

преди 4 години

Ок, а ЕГН-то как се сменя често :DСега всички партии са свалили данните и после тези хора ще се окажат подписали в подписки за кандидати

3

Анонимен

преди 4 години

Абе нямахме ли една дълговрата жирафа там някъде в ЕП дето беше Еврокомисар именно по дигатилизацията. Мисля че беше от някакво Неврокопско село и роднина на Плевнелиев ?

2

Анонимен

преди 4 години

Абе вчера беше руснак, пък днес го арестували в Бусманци.Гереберастки смешници.

1

Анонимен

преди 4 години

От Блога на Боян Юруков - завършил ТУ Дармщат..Масивът на #НАПЛийкс съдържа данни за 6 млн. български граждани 4.66 млн. живи и 1.38 починали. Пълнолетното население на България е 5.8 млн., а тези в трудоспособна възраст са 4.2 млн.Нещата са толкова мащабни , че не може да е дело на 20г. младеж самостоятелен играч..