210

Анонимен

преди 4 години

Това някакъв майтап ли е? Заподозреният е 20 годишен!!!!!.....Работи за киберсигурността и тества уязвимостта на системи?????.... Какво образование има 20 годишен за такава отговорна длъжност? ....Елементарно той на тези години е и без висше образование, или е гений,който е успял да завърши предсрочно? И вече му се поверява такава отговорност?

209

Анонимен

преди 4 години

Може ли хакерът Путин да прикрие позора на НАП и Горанов?

208

Анонимен

преди 4 години

"Правителството ви е бавноразвиващо се. Състоянието на киберсигурността ви е пародийно", пишат авторите му........"Кристиян Бойков ли изпрати мейла с този текст? И Бойко му предлага високоплатена работа?

207

няма доказателства

преди 4 години

Пише ,,заподозрян" в статията. Ако няма доказателства утре ще го пуснат. Така че не виждам каква работа са свършили полицаите като нямат доказателства. Може виновникът спокойно да е шефът на отдела,в който е работил и именно началникът му да го е натопил,като е казал на полицаите да го арестуват.

206

М. Габриел=калинка

преди 4 години

Мария Габриел да връща наградата дето й дадоха,че е успяла да запази кибер сигурността и да хвърля оставка. В друга държава като Германия щяха да я накарат, но нали е от калинките на Бат Бойко.

205

според мен

преди 4 години

Путин успя да отърве своите хакери и арестуваха българин, някакъв обикновен служител работещ в София в отдела киберсигурност.Не вярвам,че някой краде лични данни,ако няма да ги използва с някаква цел.Много ясно,че ще кажат,че не са ,,важни". Това с писмото от предната статия от руснаците беше много добре измислено. Бойко ядоса Путин с това,че иска да слага ламарина на паметника на Съветската армия и Путин си го върна. И аз щях да направя същото на мястото на Путин,а на наш Бойко дори НЕ разбра.

204

Анонимен

преди 4 години

и аз имам Имейл в яндекс, сигурно съм руснак XD

203

Solar Power

преди 4 години

Този Явор Колев е най-големия рушветаджия. Какво се прави на интересен всеки път.....

202

Анонимен

преди 4 години

България е разграден двор за руския шпионаж !Всеки руснак и русофил под лупа и спиране на руските бежанци !

201

то един мотив

преди 4 години

Само като прочетох подзаглавието,, възможен мотив" става ясно,че не са сигурни в нищо полицаите.Кой краде информация,ако тия данни няма да му донесат пари? От предната статия прочетох,че е проникнал в сайта на МОН,вероятно тогава са му трябвали отговорите от матурата на него и съучениците му.

200

Рушките лайнари

преди 4 години

Една атака не могат да спретнат като хоратаОказа се наше момчеТюх да се не види

199

Киро

преди 4 години

Поредната лоша постановка на малкия екран.Пързалката работи и през лятото.

198

ЦецоКрадецоЛъжецо

преди 4 години

Ся, историята е следната: заради любовен триъгълник станА всичко - невръстният хакер се влюбил в Мария Жирафа, като същевременно ободрявал Лилето Павлова и когато Марийчето не отвърнала на чувствата му, тръгнал да й отмъщава с помощта на един пловдивски клошар от тютюневия склад. Битов скандал, nothing to see here, move on!

197

123

преди 4 години

Сигурно е бежанец - гей и слуша чалга

196

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен226и по какви "правила и закони" Тиквата е тоя,който да определя дали да има паметници и какви да бъдат те?!..ИЗСМУКАХТЕ го с това си раболепие!!..Добре че е 150 кила,иначе да е останал вейка до сега от смукачи като теб..

195

2

преди 4 години

Руснак е , руснак !Вчира го каза министъра !Не го крийте !*** 1

194

ПроСоТо

преди 4 години

1.-Имало ЗАПОДОЗРЯН за атаките..ЗАПОДОЗРЯН!!!!!!!..НИЩО ПОВЕЧЕ!2.-"Заподозряния" работел в София.3.-"Анализ показа, че атаката е от чужбина, преди около 20 дни."!!!!!!..-ОТ ЧУЖБИНА!!!,НЕ от София,където работи ИЗКУПИТЕЛНАТА ЖЕРТВА!!4.-"Властта обяви, че като автори на атаката се подозират проруски хакери."..ХАКЕРИ,мн. число!...Е,някой наема ли се да навърже горната главоблъсканица в някаква СМИСЛЕНА теза?!

193

Анонимен

преди 4 години

До: 225Естествено, че Бойко е руска пoдлoгa!Иначе нямаше да допусне това недоразумение, паметника на Съветската армия, да стърчи още на пъпа на София, че и да го пази от посегателства на всичкото отгоре!!!

192

Анонимен

преди 4 години

Точно руснаци са! Този е бушон, а Бойко е руска ***! Извън парламента се целуват с Нинова уста в уста. Управляват ви *** -народе!

191

Георги

преди 4 години

Хванали са някое момченце, което им е излязло с подобен криминален профил. За да се прикриеш в интернет са необходими много по-малко знания, от колкото за хакване на сървър. Както казва Б.Б. - пускат само кьорфишеци. Истината, е че със всеки ден интелигентните хора в тази държава стават все по-малко. Във всички сфери където се иска мозък има недостиг на хора. В сферата на IT сме на високо ниво, защото държавата не участа в обучението. Повечето специалисти са самоуки или от чужда литература :).