5

Ами защо раждат?

преди 4 години

Населението на земята се увеличва само и единствено чрез хоратата от индия и производните им бангладеш и т.н. И Африка. Ако животно в природата перманентно е недохранено и недолекувано, дали неговоя брой ще се увеличи в природата? Ака да, означава ли, че добре охранените животни популацията им намалява? Мизерните държави ще спрат да се плодят само когато запада ги отреже от всякаква помощ, запада ги развъжда и това е по план, като после се преселват тук

4

Някои

преди 4 години

имат интересно мислене. Дай да правим по 10 деца и да не работим, а някой друг да ни ги храни.

3

Анонимен

преди 4 години

Това, че имаме смартфони с капацитет на компютър не ни прави по-напреднали. Ето че не можем да решим проблеми като осигуряване на нормален живот на хората по света.Още лекуваме по методи от преди 100 години, а имаме компютри в джобовете...Явно ще трябва да се преосмисли дали израза "развита цивилизация" значи автоматизация на дейностите или ЩАСТИЕТО на хората !

2

До 2

преди 4 години

Голям капацитет си бил, и по колко деца раждат? Повтаряш като папагал, съмнявам се, че знаеш дори къде се намира Африка или Карибите! Аман от плямпала.

1

Анонимен

преди 4 години

Като спрат да се кучат като зайците и раждат толкова колкото могат да изхранят няма да има проблем. ООН да ги образова а не да се опитва да ги храни!