11

Анонимен

преди 4 години

Политкорекността изисква да е жена, черна, мома, ЛГБТ, феминистка и най-малко един път да е изнасилвана в младостта си. Тази отговаря само на първото условие. Този избор не е политкоректен.

10

Чук и Бег

преди 4 години

Не ме интересува дъблинското споразумение и ИК! Важното е да уважава и обича Русия!

9

Циник

преди 4 години

Манекенката на 60 години.. Която изглежда на 40... защото от х.. по тежко - не е вдигала.. си намери "топло местенце"Колкото беше "квалифицирана" за министър на отбраната - толкова е квалифицирана и за шеф на Еврокомисията. Убеждението, че съдбата ни се решава от кариеристи, алкохолици, и слуги на едрите финанси се затвърждава и обосновава - всеки изминал ден.Брюксел - мястото където се раздават фотьойли за *** - не според качества или квалификация - а с лични партийни връзки.Ашколсун!

8

Брежнев

преди 4 години

Ще се наложи и ще стане голям диктатор! Те диктаторите така започват! Избират ги, че са слаби и ще могат да ги контролират, обещават велик райх и светло бъдеще и поглеж - след няколко години всички силни опоненти *** и около тях се въртят само слуги и безопасни ***! Вместо да хабя букви - хе, гледайте какво става около една елементарна тиква - всички му се мазните да ви хвърли чек през люка на джипката - кравари, прасари, журналисти, артисти - всички!

7

Циник

преди 4 години

Урсула фон дер ***... Още единплъх напуснал навремепотъвакият кораб на тресящата се берлинска ханъма..Тази фитка беше министър на отбраната на Германия... Чичо Ади се върти в гроба.. Чудещ се - колко ниско още може да падне още някога великата нация на воини, инженери, и мислители... А тя вече удари дъното.. И копа!И у нас има селяни, които вярват на предизборните и лъжи... и си мислят, че от утре минималната им заплата ще стане (по чудо) 1000?.Ако още не са разбрали какво е популист - тя е

6

Рангел от вмро

преди 4 години

Лаен е ЗА минимална работна заплата в ЕС! Що не я критикувате бе, политкоректни експерти?!!! Защото когато БСП говори такива работи, Каролев и все последователи с насмешка и присмех громят абсурдната идея! Те, тая Лаен е за критика! Не да се умилквате като кученца в църулите на офчаря, щото бил европеец, ЕНП и прехвалена работа!

5

Анонимен

преди 4 години

"... да бъде приложено пълно числено равенство между комисарите мъже и жени."А равенство между деби.ли, май.муни и дупе.дати кога ще има?Само питам за един приятел, пеерасче е!

4

Анонимен

преди 4 години

Бирисов в една статия тука пак беше предложил хърватския си колега ......смешен Министър смешна Държава...хаха

3

ИК

преди 4 години

С тая всичко ще се обърка!

2

Анонимен

преди 4 години

Много бързо започна, политкоректнотоли,за,,не.Значи ли че,всичко в евроин-ституциите се обосновава на езичниупражнения,допълнени с добре оттрени-рани чупки в кръста .Има и другояеление,първо се разлива,след това себрише.

1

Анонимен

преди 4 години

Може би ,след нова година ще цъфне наурсулка визията и,поведение ,метод наработа,комуникации,политики,фейкове,цели,налагане на сорос влияние и ...Въобще падна здрач.Сашко няма даможе да възкликне:Днес е един хубавден ,за беге демократис.Друга тема е,че освен"простолицен кражбомери"друг строй невидях.