15

Изключихме контакта

преди 4 години

Как се е справила държавата? Много е просто! Рецептата е дадена преди време от IT гуруто на ГЕРБ - Бойко Борисов: Няколко пъти преди европредседателството кибератаките срещу Министерския съвет и основни министерства бяха ужасни. Един петък, за да не заразят цялата система, ги накарах да изключат машините от контактите, за да предотвратим такъв набег

14

Тихомир Томов

преди 4 години

Опита за държава България нищо не е овладяла . Целия масив е хакнат и ще го поднасят на корумпираните и оядени пещерняци - патриоти на части !

13

Гост

преди 4 години

Интересно ми е каква ще е санкцията?! Ако моята фирма я хванат в изтичане на лични данни или ако има такива на бюрото на служителите и един куп други простотии , глобата за мен ще е 2% от годишния оборот или 20 милиона лева, което от двете е по - голямо. Така е по закон. Направо фалирах ако това се случи.

12

Анонимен

преди 4 години

Кох хакер ще пуска сърцераздирателни писма на медиите? Неам думи. Балъшка история.

11

Анонимен

преди 4 години

представи си тоя списък да попадне във фирма за бързи кредити... Кое точно са овладяли. те данните вече са източени. Системите са уязвими за тва се вземат мерки да се намалят щетите - нещо което не е направено, вероятно няма и да се направи щото няма кой. Системата никой никога не и е гласувал доверие, представете си само - такива искат да докопат и нашите биометрични данни. Оставка!

10

Анонимен

преди 4 години

министерчета , прочетете на Бочко как ви наричат хакерите по света

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Ами същата работа като "демократите" в краварията.....вътрешна работа, а свалиха всичко на руските "хакери"!!! Ха-ха-ха...............толкова ми е смешно!!!

8

Анонимен

преди 4 години

Странно, нещо не чух за някакви санкции на гуглето за изтичане на данни на над 50 милиона човечета? Абе, не вярвам аз на нашите служби......абсолютна лъжа.........искат да скрият нещо!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Закъсал за пари служител на НАП си е хвърлил файловете, които е отворил днес докато цъка из Фейса, дропнал ги е на флашка и я е предал където трябва за да си реши финансовите проблеми. Нищо хакерско няма в това и е измислено супер хитро за да може каквото и да се каже по темата да се маркира като "спекулация". Дишайте.

6

Анонимен

преди 4 години

Как са овладели ситуацията? Върнали са пастата за зъби обратно в тубичката. Е те така.

5

Пешо

преди 4 години

Винету ще оправи полужението ще викне Поразяващата ръка и всичко е ок нали Винету ?

4

Неа

преди 4 години

Едва ли хакера го интересуват нашите заплати от 600 лв , друга му е целта

3

Анонимен

преди 4 години

Кой не скача е червен....................ХА-ХА-ХА.

2

Неа

преди 4 години

Аха и как сме овладяли ситуацията ?

1

Кожогризец ООД

преди 4 години

Кажете, има ли по-голямо дъно от това? Реално данните на всички граждани и юридически лица са източени, кой знае за какво ще се използват, те щели одит да правят, да предотвратяват течове! Ако хакерите не се бяха обадили, тия нямаше и да разберат, че са хакнати... Държавата не е пред разпад, тя вече се е разпаднала, тука е една ничия земя, кой не е дошъл, той не я е крал и скубал, един бостан, из който шайка пипони и една тиква дерибействат, а кратуните - тях прасетата ги яли..Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2019/07/16/shte-sydi-li-biznesyt-nap-za-techa.416606,3