10

ikar

преди 4 години

До АнонименМвого странно, но това диво прасе (според някои лица заразен комар - цитирам първоначалната версия), което разпространява заразата, май е като Батман - прелита из цялата страна, властите казват, че има зараза (не е уточнено окончателно, защото лабораторните резултати не са излезли) на различни места в страната, които не са в съседство.

9

Гост

преди 4 години

Яяяяяяя Борисов каква интересна снимка си е направил.

8

Анонимен

преди 4 години

Вече е установена африканска чума в Парламента и в Министерския съвет. Един едър депутат я донесъл от Дубай. Трябва да се предприемат срочни мерки!

7

Анонимен

преди 4 години

Срочно да се докладва как се разпространява заразата..Примерно при наглите убииства на животни в Странджа нямаше шапИмаше заповед да се арестуват веднага екипите тръгнали да вземат проби от здравите животни в странджа.Внимателни проверки

6

Анонимен

преди 4 години

тъй ще е нали американския център за биооръжия сега е в грузияи мнага странно плямва чумата от дунава та чак в бургаскоколко му трябва един дрон върши работаа населението трябва да намалява - като няма какво да ядедобре измислено

5

Чорбар

преди 4 години

Поредният комплот и недоказани обвинения срещу ЦСКА!

4

Анонимен

преди 4 години

Всички туристи да се дезинфектират при влизане.И няма да има проблем.

3

House M.D.

преди 4 години

Защо на снимката към статията е Иван (военното министър)?

2

Чорбар

преди 4 години

Ама стига сте обиждали отбора ни, де! Накрая ще се ядосам много и ще взема да ви осъдя!Чумави сме били, откъде накъде?! А и това за Африка си е чист расизъм и трябва сега задължително да ви накажат за четири мача без публика!

1

Бизнесмен с Ауди

преди 4 години

Ето това вече е истински проблем, а не като онези, дето само мрънкат, че парите не им стигали, за да си решат проблемите!Според мен, сега всеки трябва да спре да купува свинско от Африка, само така ще се оправят нещата!Ако толкова ви се е прияло свинско, винаги можете да изпратите корпоративния джет да ви докара от Южна Америка или пък от Австралия. Хем може и вие да се разходите малко да си починете. И секретарката ще вземете, хем на вас ще ви е по-облекчено, хем и тя свят да види.