45

Архангел Псувнаил

преди 4 години

Айде сега шорррошоидните медии се впуснаха да демонизират Иран. Обаче има едно голямо НО. И то е че:НИЕ НЕ ИМ ВЯРВАМЕ!Пишете си каквото искате, читатели нямате.

44

УМЕН

преди 4 години

A в Израел жените ходят войници. Изобщо дивотиите и извращенията на пясъчните хора от Близкия Изток са безкрайни. Добре че се противопоставят едни на други, та да си седят там в пясъците улисани в междуособици и да ни е мирна главата. Да не се тревожим и занимаваме с тях.

43

Анонимен

преди 4 години

В Саудитска Арабия не е ли още по гнусно .Но те са си дали парите и петрола на САЩ и значи са добре ?

42

анонимна

преди 4 години

Савов, какво точно имате против феминизма, ако няма протекции, защо да не заемат някакви постове напр., но това се отнася и до мъжете, нали, по-точно вие искате робиня в къщи, не слугиня, защото на нея се плаща и има нормирано работно време, а при съпругите не е така, нали, и не се прикривайте под разни измишльотини като раждаемост и темподобни, защото една от причините да се затрие земята според много по-умни от мен е точно тази повишена раждаемост.......

41

Фередже или камшик?

преди 4 години

Нашите пазарджишки носачки на фереджета срещу заплащане, кога ще си получат камшиците? Отдавна си ги просят.

40

Саудитски Център за

преди 4 години

Наблюдение на Правата на ЧовекаВ Саудитска Арабия всичко е спокойно - няма "битка на жените срещу хиджаба".Християнството се наказва със смърт.Геноцида в Йемен си върви добре, по всички закони на демонокрацията.

39

Правопис

преди 4 години

Пише се Ожесточен, а не Ужесточен. Пълно е с още елементарни правописни грешки. Имам приятел от Иран и много се смя на тази статия. Всяка жена може да излезе както желае, но ако не е покрита трябва да се обади предварително на морална позиция, която пази нея от нападатели мъже, а не да я бият. Днес.бг много сте недостоверни и неграмотни

38

и 5

преди 4 години

И всички те без срам, но с много кръвожадност са се заели да изграждат аргументите за нова война с Иран.След като лидерът на Лейбъристката партия Джереми Корбин посмя да каже, че трябва да се гледа критично на заявлението на администрацията на Тръмп, че Иран е отговорен за атаките срещу танкери, и че Великобритания трябва да действа с цел да успокои напрежението в Залива, върху него се изсипа бент от обвинения.

37

4

преди 4 години

В един справедлив свят би могло да се очаква мажоретките на тези катастрофи, които доведоха до изтреблението на стотици хиляди, осакатяването и травматизирането на безброй други, създадоха милиони бежанци и превърнаха двете страни в игрална площадка за агресивни екстремисти, да бъдат прокудени позорно от обществения живот.Вместо това обаче те поддържат влиянието си сред администрацията в САЩ , сред водещите ешелони на Консервативната партия във Великобритания.

36

3

преди 4 години

Критиците на войната биват демонизирани като маши или полезни *** на врага, които застрашават националната ни сигурност и собствения си народ, както и като мразещи собствената си държава.Това се случи в Ирак, това се случи и в Либия: и двете държави бяха бързо удавени в кръв и хаос.

35

2

преди 4 години

биват изкарвани пред обществеността, за да декларират тържествено, че срещу родината им трябва да се поведе война. Започва се безконечно изтъкване на всякакви нарушения на човешките права от страна на нарочената държава. Същият тип нарушения, които биват игнорирани, когато се вършат от наши съюзници например Саудитска Арабия, която тласна Йемен към най-тежката хуманитарна криза в света.

34

1

преди 4 години

Оуен Джоунс, GuardianВече знаем как стават нещата. Решението за война е взето предварително. Тя се превръща в крайната цел и доказателствата трябва да бъдат подредени така, че да бъде постигната тази цел.Съществуващ отдавна режим изведнъж се превръща в непосредствена заплаха. Изгнаници с минимални връзки със страната, от която произхождат, но с тлъсти банкови сметки, както и с дълбоки връзки с десни тинктанкове, мултинационални компании и западни служби за сигурност,

33

баба мара

преди 4 години

свобода за народа на иран да се върне времето на шах реза пахлави днешнитеуправници на иран да се върнат в джамиите

32

гост

преди 4 години

Сигурен съм ,че повечето не са ходили в Иран,обаче се изказват като иранци: смЕх...от къде това самочувствие на някой български граждани?

31

Анонимен

преди 4 години

Целта на този план на Вашингтон е да защитава корабоплаването в Ормузкия проток и Персийския залив. Както Тръмп, така и Помпео настояват, че тези им усилия са движени от притесненията за поведението на Иран в региона и нуждата да се осигури безопасност за морската търговия. Никой от тях обаче не спомена неудобната думичка ПЕТРОЛ, която се крие зад техните ирански маневри (точно както е била движеща сила зад всяка американска интервенция в Близкия Изток от Втората световна война насам).

30

Анонимен

преди 4 години

Драга *** ,пише се Ожесточен.

29

Анонимен

преди 4 години

Майкъл Т. Кларе, The NationВинаги става въпрос за петрол. Докато Доналд Тръмп си бъбреше дружески със саудитския престолонаследник Мохамед бин Салман на срещата на Г-20 в Япония, пренебрегвайки пресния доклад на ООН относно ролята на принца в убийството на колумниста на Washington Post Джамал Хашоги, държавният секретар на САЩ Майк Помпео обикаляше Азия и Близкия Изток, за да привлича подкрепа за операция Страж.

28

Анонимен

преди 4 години

До От БАН до анонимникаОтносно невежеството - един солиден процент от връзкарите в БАН бяха еталон за невежество още на студентската скамейка. Но днес вече са хабилитирани или поне имат скромна научна степен. За съжаление, гласовете на такива често пъти натежават в Научния съвет и в повечето случаи са израз на първо място на личните отношения и чак след това - на невежеството.Относно връзката между ислям и ранно християнство, почети още малко. Не, че няма такава. "Фанатично" бива и по-късно.

27

Анонимен

преди 4 години

До От БАНЩом БАН твърди нещо, свързано с човешкото общество, неговата политика, култура, и история, значи отдалеч намирисва на платена прокламация.Не казвам, че всички твърдения на БАН в тази сфера са погрешни или непълни, а че са поръчани!

26

гг

преди 4 години

Както са ми казвали иранци - в Иран всичко е забранено и всичко е позволено. В смисъл, че забрадките, религията и т.н. е само фасада. Иранците ядат свинско и пият като разпрани!