19

Коя е Британия?

преди 4 години

Коя е Британия, че да арестува и да налага санкции на кораби ненарушили акваторията й?Това ако не е световен нацизъм, не знам какво е?Хитлер не постигна световно господство, Русия успя да го унищожи, днес сме свидетели как целият свят е окупиран военно и икономически от държави носителки на геноциди икономически и военни.Опиумните войни, колониализмът - срам и позор за цивилизацията в XXI век.Да не диалогираш и да се сремиш към мир е варварство!

18

Hermann

преди 4 години

Ислямът е проблем откакто християните са стъпили в близкия изток. Радвам се за намеренията на Иран, защото е време, така наречените империи да спрат с болния си имперализъм. Именно той е най-големият враг на човечеството. Аз съм повече от теб, ти ще ме слушаш и ще изпълняваш

17

анализатор

преди 4 години

Сто пъти съм казвал-проблемите в света се в резултат на съществуването на исляма.Това е примитивна фирософия,която превръща родения човек в животно.Исляма трябва да бъде унищожен,инаме ислямът ще унищожи нормалното човечество.

16

Анонимен

преди 4 години

демек, когато иран свали шпиониращ дрон в уж "международни води" е пиратство, а когато ингилизите откровено превземат танкер в наистина международни води е нормален акт?!

15

Анонимен

преди 4 години

До Страхилпо същата логика можеш да зададеш въпроса и за са и сащ!

14

коректора

преди 4 години

Ха ха Днес са лепнали пирати в кавички що ве ?Ми то си ачик пиратство.Да отвлечеш кораб и да го задържиш само по подозрение какво е ако не и пиратство ? Те ингилизите имат опит в пиратството кралете им са дали документ на голимия за времето си пират Френсис Дрейк да граби чужди кораби в полза на короната !!!!!След което са го викали в помощ за битката с непобедимата испанска армада та защо в кавички ?????!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Една държава щом е ислямска - не ми я хвалете! На чалмосаните трябва дезинфекция.

12

Анонимен

преди 4 години

Май Локърбито беше за сваления ирански самолет от САЩ, а го сложиха на Кадафи и Либия.

11

13

преди 4 години

На някой нему харесва какво съм написал и аз не мога да разбера как може човек да не харесва истината.Е може да не ти е много удобно с нея *** си е истина и по друг начин не става.Договора го подписаха всички, пазариха се натискаха персите и после се отмятат.Не става така договора си е договор, да си мислил преди да го подпишеш.

10

Анонимен

преди 4 години

До СтрахилНе просто иранците са прави и всеки трябва да е болезнено прям на тема честност.Сключиха договора и си стиснаха ръцете всички заедно, после дойде перуката и каза аз тоя договор няма да го спазвам и под страх от възможно кръцване на кранчето за някоя евро компания еврогейците решиха като в оная песен да се снишат и да чакат бурята да мине. Не е честно и не е по мъжки тая работа за това и дразни много хора.

9

Страхил

преди 4 години

Не мога да разбера, русофилите като се правят на Православни братя и имат претенции Москва да е Третия Рим, що защитават ислямисти проповядващи шериата ?! Иран е същата държава, като Саудитска Арабия. Разликата е, че едните са шиити, другите сунити. Ясно е, че братушките се праскат с Иран още от времето на СССР, ама защо искат да подкрепяме откровени ислямистки режими ?! На форумните русофили, Иран с какво им е толкова близка ? Щото се перат с руснаците и са срещу Запада ли ?

8

Анонимен

преди 4 години

Има забрана да се продава нефт на Сирия заради режима. И за да не бъде хванат кораба през нормалния път са решили да заобиколят Африка и да влязат там, където са ги спрели.Но разузнаването на запада, не е вчерашно.. С тея сателити виждат още като пълнят кораба... *** се мисли за нещо амааа.. УвиЖивее едно 100 год след циливизацията

7

АнонимеН

преди 4 години

КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НЕПРЕКЪСНАТО НАРУШАВА ЗАБРАНИТЕ НА ЕС И СНАБДЯВА СИРИЯ С КВО ЛИ НЕ ЗАБРАНЕНО!!!ОБАЧЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НЕ И КОНФИСКУВАТ КОРАБИТЕ!!!ТОВА СА ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ НА ФАЩ И БРИТАНИЯ!

6

Анонимен

преди 4 години

Да не би картата ти да е стара, преди Судетския канал да е построен?

5

Анонимен

преди 4 години

Седя и гледам картата на света, и се чеша в недоумение. Къде е Иран, къде е Сирия и къде е Гибралтар. Тоя нефт от Арктика ли го карат! Иран не е Ирак или Либия, тоя път може да има и обратен кютек, да питат Сащ за справка с посолството в Техеран.

4

Анонимен

преди 4 години

Без друго, сюртуците не са стока. Така че, майната им.

3

Анонимен

преди 4 години

Сега осъзнавам какво се случва в света. Подстрекават сюртуците към тероризъм, настройват нас да намразим сюртуците. Утре, изпълнявайки благородна мисия ще разгонят сюртуците от нефтените кладенци. Което, между другото, не е лоша идея.

2

NISAIBE OT BURSA

преди 4 години

Много роднини имат все гб. На империята и утесня острова

1

Анонимен

преди 4 години

Айде де. Да видим.