13

Анонимен

преди 4 години

Ако съм прав, то сега се задава най-доброто от пикапите правени някога - новият "фейслифт" на Форд Рейнджър и може би това е разумният ход на много от производителите на пикапи или да се откажат, или да направят по-добър от него. Обаче това е трудно. Жалко само, че в БГ не се предлага Хонда Ridgeline, който може би е толкова успешен, колкото и Рейнджъра.

12

Форд

преди 4 години

Форд продава пикапи от 100 години. Това е по-скоро ниша, в която мястото е много ограничено. А и Нисан и Мицубиши я позапълниха в Европа.

11

Бобчо

преди 4 години

Фен съм на марката, но мерцедес пикап си е оксиморон от където и да го гледаш. Реднеците си купуват пикап да ходят на полето с него. Шефа си купува S класа да го вози шофьора му по бизнес срещи.

10

Кифладжията

преди 4 години

Видяла жабата, че подковават коня и така нататък... Инженери от Новотуркия...

9

факт

преди 4 години

изнесете данни за цените на фолксваген амарок и ще видим кой е по-скъп...

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Гурмето е за *** и селски принцеси.Дори Доналд Тръмп яде хамбургери с желирани бонбони малинови и ягодови,Владимир Путин пък хапва елда и най-обикновена каша.Мога да изброявам още но хората на тоя свят които са наистина важни и със значение ядат доста обикновени храни.Комплексарите които никога няма да бъдат нищо повече от забогатели еснафи парадират с супер изискани и сложни храни...Защото няма какво друго да покажат а душите им са на задръстени селяни.

7

Анонимен

преди 4 години

Тези които карат пикапи нямат пари за Мерцедес и тези които карат Мерцедес не карат пикапи.Толкова ли беше трудно да се сетят?!Все едно да продаваш гурме храна на ***.Ами той си иска пУмия, кво гурмИе, кви 5 лева.Дай му сирИнИ с палма и кренФиршЪ *** соя та дЪ муЙ гот на душицата прУвинциална и проста.

6

Анонимен

преди 4 години

Готина машина ама двойно по-скъпа от другите.В САЩ по-принцип пикапите са супер евтини и никой фермер или пишман каубий няя си земе Мерцедес който струва колкото 2 форда или шевролет и половина.Просто не са такива хората.За да успее или трябваше да е супер евтин или мега ама наистина мега здрав.Като доказателство за второто щяха да му трябват демонстрации не една и две колко тегли,как се справя ламарината отзад с дебели буци камъни хвърлени от високо или как пали на -60.Нищо от тва не се случи.

5

ДС

преди 4 години

Возил съм се. Готина машина. Не знам защо не се наложи.

4

Анонимен

преди 4 години

Ако сте колекционер е чудесен момент да си купите това чудо.След години ще струва много не защото е добър ми защото е произведен в супер малко бройки.

3

Анонимен

преди 4 години

Клиентите не иска реоблечен Nissan Navara.Предпочитат да си купят оригинала на по ниска цена.

2

Анонимен

преди 4 години

Остана само и БМВ да се откаже от недоразумението си.

1

Анонимен

преди 4 години

Няма как да изместят Форд в това отношение.