10

хъша

преди 4 години

До Анонимен 5това е едно от най яките неща които съм чувал

9

бай ганю

преди 4 години

най стряскащото е че до като този индивид говори измисленни суперлативи в опит да почеше егото си той всъщност си вярваи всичко което му се поднесе като реалност и истина бива агресивно атакувано от самия него като фалшива новина

8

Чурулик чурулик

преди 4 години

Тръмп - Американския Туитър президент .

7

Анонимен

преди 4 години

ИМПИЙЧМЪНТ ИМПИЙЧМЪНТ ИМПИЙЧМЪНТ!!

6

Гледна точка

преди 4 години

Тръмп прави точно обратното на това което трябва. Митата имат граница след която стават вредни за една държава. Има много лостове за регулиране и стимулиране на икономиката. Митата не са от тях, те имат добавена, а не основна функция. Като трябвало да чете Тръмп е гонил фycти.

5

Гледна точка

преди 4 години

При един от изблиците си в Twitter в петък Тръмп отново възпя митата като "страхотен инструмент за преговаряне, страхотен източник на приходи и най-важното - мощен начин да се накарат компаниите да дойдат в САЩ, а тези, които са ни напуснали, да се завърнат".Цялата му работа е такава! Санкциите имат краткосрочен ефект. Трябва добавена стойност, трябва силно-конкурентоспособност производство в световен мащаб. Под протекция на най - силната държава се поддържа производство до време.

4

Анонимен

преди 4 години

Трудните временараждат силни хора,силните хора раждат лесни времена,лесните времена раждат слаби хора,слабите хора раждат ТРУДНИ ВРЕМЕНА.Чингис Хан

3

Само САЩ

преди 4 години

Тръмп е велик, а Путин ще ходи да се моли в манастирите, че нищо добро не го чака.

2

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е най-успешният американски президент, който Америка е имала и ще има... След него президент вероятно ще е демократ и с Америка е свършено.

1

Анонимен

преди 4 години

Както добре знаем икономисти и други такива винаги могат да представят едни или други измислени от самите тях "паказатели" или просто да излъжат. Факт е обаче че стотици хиляди рискуват живото си за да влязат в стараната. И въпреки гнусните опите на така наречените демократи безработицата е под 4%.