13

Анонимен

преди 4 години

Западна Европа почерн от "мигранти" от африканските държави,бъкащи от болни и нисители на вируса на СПИН и всичко е идеално,даже нещата се подобряват,а видиш ли,в Източна Европа е обратното - извод,внасяйте си повече мат'рял от африканските държави,заляти от спинозни?!Абе вие май наистина(а може би и с право) ни считате за ***,щом си "мислите",че ви вярваме на гнусната *** пропаганда...освен,ако агентите на шорошкова не ръсят вируса из тези страни,в пристъп на "хуманистичен" пристъ

12

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

А, нещо за броя на смъртните случаи от употреба на наркотици да кажете ?Или това е тема табу, защото производството и разпространението на наркотици в България е вече държавна политика ?!

11

Коце кмета

преди 4 години

Що за глупост? Фармацевтичните компании отдавна казаха, че няма да търсят лекарство или ваксина, защото ретровирусната терапия им носи много повече приходи отколкото би донесло едно лекарство.

10

Анонимен

преди 4 години

Източна Европа, има се предвид Русия. Да не забравяме, че диваците имат част в Европа.

9

House M.D.

преди 4 години

Съгласно статистиката на Световната Здравепогазваща Организация, 2% от мъжете и 4% от жените са се заразили по начин, различен от неморалността. Т.е. 3% от общия брой случаи. Разликата идва от факта, че жена не може да го предаде на жена по неморален път.Трябва ли да ни интересува съдбата на лишените от морал?

8

W A1 Mtel

преди 4 години

Всички гейове в България са с хив правят секс без кондом и заразяват хиляди има и такива нарочно сеят и им доставя удоволствие

7

Анонимен

преди 4 години

Прилича на бедствие с относително селективен характер. Представете си колко наркомани, гейове и *** щеше да има ако хо нямаше СПИН! Щеше ли да е по добре?

6

Анонимен

преди 4 години

Предвид толерираната от Брюксел нелегална имиграция, един взрив на Ебола ще овършее Европа като чумната пандемия през Средновековието.

5

Циник

преди 4 години

Намаляват случаите в Африка???Истинска трагедия!!!Фрау Ракете ги внася в Италия оцелелите африканци

4

Анонимен

преди 4 години

СПИН прочиства света от отрепките.

3

Анонимен

преди 4 години

Всичко това е благодарение на мъдростта и далновидната политика на генерала, наричан още способния, а сред езиковедите известен като полиглота Бо. Хвала на такива способни държавници.

2

Анонимен

преди 4 години

Източна Европа, в скоби Украйна.

1

Похотлив 69

преди 4 години

Бе да сме живи и здрави, какво по-яко от допир на епидермис в епидермис, без протекция?Секс с презерватив е като да ближеш сладолед през стъкло.21399