52

Анонимен

преди 4 години

до 39 - в случая не за източени само ЕГН-та... има източени имена, потребителски адреси, пароли...цялата лична информация, която има на компютрите на държавните институции. Не знам дали си гледал филмите "Сноудън" и "Гражданинът 4" и знаеш как работиш програми като PRISM. с Тях 20 -30 човека могат да следят цяла държава.

51

Анонимен

преди 4 години

-Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова, си е купила нов джип за 500 хиляди евро, в началото на тази година.Това става от изтеклите данни от НАП, след вчерашната хакерска атака.-Действащ министър получава по близо половин милион лева месечно от действащ олигарх, стана ясно от изтеклите вчера файлове от НАП.-Лиляна Павлова с 3,5 млн. лв. бонус за изключително успешно Председателство

50

Анонимен

преди 4 години

Смее ли да съди бизнесът НАП?Та нали у нас управлението на държавата използва силовите механизми на държавната администрация точно за да сплаши и подчини изцяло този същия бизнес. И той, доколкото е наличен у нас въобще извън официалните монополни структгури и фирми на хора от властта, не смее да шукне.

49

Анонимен

преди 4 години

Абе, скапани политици, държавници, хора , които сте избрани от хората! Обяснете на простите хорица какво се случва, средно статистически дори,след този инцидент.Хората са в тревога!Те не са длъжни да знаят какво значи хакерската ви атака, как ще се отрази на сметката им в банката.Отразете! Помогнете им как да се защитят ако могат.Нали те ви избраха, за Бога!

48

днес

преди 4 години

Факт няма държава,Сладки приказки и ибещания на ГЕРБ ,пицата на Дянков и т.н.Среден бизнес смачкан,проиводство нула,разбито селско стопанство,емиграция на работници.ФАЛИТ ТОТАЛЕН.Външна политика на колене пред Европа и приятели с Ердоган,

47

Кожогризец ООД

преди 4 години

Кажете, има ли по-голямо дъно от това? Реално данните на всички граждани и юридически лица са източени, кой знае за какво ще се използват, те щели одит да правят, да предотвратяват течове! Ако хакерите не се бяха обадили, тия нямаше и да разберат, че са хакнати... Държавата не е пред разпад, тя вече се е разпаднала, тука е една ничия земя, кой не е дошъл, той не я е крал и скубал, един бостан, из който шайка пипони и една тиква дерибействат, а кратуните - тях прасетата ги яли..

46

гого натото

преди 4 години

Браво пичове! Хайде да публикувате офшорните авоари на тиквата!

45

Анонимен

преди 4 години

Да хакнат всички сметки на всички министерства и да ги източат и когато тия бандити се оцъклят и видят че парите в държавата ги няма, барем тогава народа се събуди измете тая смет наречена на заболяването Гастро Езофагиална Рефлуксна Болест съкратено ГЕРБ.

44

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

преди 4 години

нема такава държава......

43

шефът на НАП в затво

преди 4 години

Кой отговаря за сигурността на данните в НАП? Той е некадърник. Хакерската атака, която е допуснал, е същото, като някой да изнасили жена му пред очите му. Държавата му плаща на тоя некадърник, за да се държи с хакерите като ротвайлер, а той се държи като пудел. Защо шефът на НАП не бъде съден с конфискация на имуществото? Нас когато НАП ни проверява, няма милост. Сега ние нямаме милост! Нарушена е сигурността на данните ни.

42

Анонимен

преди 4 години

Помислете малко- ако бизнесът и гражданите съдят НАП, от чии джобове ще се извадят парите?

41

Анонимен

преди 4 години

След време подобни гафове ще са ежедневие. И дори за елементарни услуги в медицината ще ходим в чужбина. Липсата на кадърни кадри ще си покаже ефекта неминуемо в дългосрочен план. Но важното е, че народът продължава да си ги избира и преизбира все едни и същи, значи му харесва.

40

Малиии

преди 4 години

Сега ще хакнат милиардите за самолетчетата и край.И стана тя някой ще се гушне,а самолети няма да има.

39

Анонимен

преди 4 години

Източването - хакването на Търговския регистър и сървърът на НАП дава достатъчен повод, след това да се манипулират данните! По-скоро прилича на добре скроена комбинация, особено с това: "Хакер от Русия, но женен за българка, твърди, че е автор на пробива в информационната система на НАП". Да бе, да, тъкмо да повярваме!

38

Анонимен

преди 4 години

До 39:Няма страшно, само с ЕГН няма как да ти източат депозита. Чак толкова лесно не е. Обаче ако имаш повечко пари в депозита, информацията би могла да бъде интересна за крадци или по-лошо (отвличания, изнудвания...). Та мисълта ми е, че такива "течове на информация" хич не са за подценяване...

37

Смях

преди 4 години

Масив с данни до 2007 г. Демек изтекла е всякаква давност, дори и между галактическата давност.

36

Анонимен

преди 4 години

Съд до дупка, да *** и *** тъпите данъчни.

35

Анонимен

преди 4 години

И бизнесът, и гражданите сме в правото си да ги съдим.

34

Анонимен

преди 4 години

Не съм наясно с това но някой може ли да ми каже, ако имам примерно депозит, чрез егн-то ако ми го знае да ми източи сметката? Не става ли само чрез лична карта на 4 очи?

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Ми да проверяват, нали затова данъкоплатците им плащат заплатите. Ама предимно тормозят такива от които могат за изврънкат пари, а не такива, които си търсят правата са в час.