58

Анонимен

преди 4 години

И като не ви повярваме на пропагандата какво следва ? Гейстапо ли ? Или ще почакате за сега ? Урсула каза да не притискаме Източна Европа , поне за сега .

57

Прасе с каска

преди 4 години

ДЖУ РНА ЛЯ ТА, мога да ви препоръчам да почнете да пиете едни цветни хапченца.И ако някой започне да ви говори отгоре да знаете, не ви говори господ или извънземните.

56

ivailo

преди 4 години

Не са излезли нови документи, а са изфабрикувани "нови документи".

55

Анонимен

преди 4 години

Днес.бг, след тази статия спирам да ви чета. Сбогом!

54

Българка

преди 4 години

След нападките срещу четирите тъмни демократки,рейтингът на Тръмп леко скочил.Асандж ли е виновен,Путин ли или привилегиите на малцинствата.Половин Америка,която го подкрепя,всички ли са руски агенти?

53

DW - фабрика за лъжи

преди 4 години

Без коментар.

52

Анонимен

преди 4 години

вие точно ли мислите , че в България живеят *** и прости хора?? аааууууу???стига лъжи,!!!!

51

Анонимен

преди 4 години

Тези глупотевини никаква светлина не могат да хвърлят и не са способни да добавят нова глава към доклада на Мюлер, който уж оповестил как WikiLeaks са помагали на руснаците да се намесят в американските избори, защото:1. Докладът на Мюлер е приключен и комисията е разпусната;2. Докладът на Мюлер оповести, че няма доказателства за намеса на руснаците в американските избори и подкрепата им за бай Дончо.

50

До “Йово”

преди 4 години

Каква прокуратура, бе, разбирачо, ти четеш ли американските медии, като се изказваш неподготвен ? Прокурорът каза, че може да няма, но сега, като трябва да свидетелства пред Конгреса, даде заден. Защо бяха тези напъни на перуката, да уволнява всеки, който прави разследване? Колко хора, от неговото обкръжение, са следствени, и колко подадоха оставка?Много Ви разбира акъла, че говорите така!Този самонадеяният перчем, така ще го заковат, че му е бедна фантазията.

49

Йово

преди 4 години

Прокуратурата в САЩ доказа че няма руска намеса но платените либерални медии продължават да се опитват да докажат обратното. нали либералните медии трябва да си изкарат средствата за които им плащат либералните НПО-та. Темите за Русия са най добре патени и ако може да са по оплюващи още по добре. Между другото колко от либералните медии в България написа за превземането на пантеона в Париж от нелегални емигранти преди седмица? Николко, тази тема не е политкоректна и не е платена.

48

Анонимен

преди 4 години

На брой думи ли се плаща в редакцията? Ако е така "журналистката" трябва да получи добър коментар! Обаче, ако не и платят добре и предлагам да започне писане на фантаскика - добри пари ще изкара!

47

Радуканов

преди 4 години

Тия продължават да търсят под вола теле, но там какво ще намерят не е ясно може и вола да "издоят " !Продължават да си бият главите и да "борят" истината я нея никой не може да я победи никой най вече тия одвъд голямата локва които правят най големи опити !!!

46

хохолите капут!

преди 4 години

До Мцм;КькдВ бг форумите е пълно с украйнски неонацист..........

45

Кькд

преди 4 години

Отдавна се знае, че изнасилвача на жени-Асанж, е ръководен от путлерските служби.Той е една марионетка и прави всичко за да спастри някоя рубла, но в един момент ще се окаже ненужен дори на руснаците-щото знае много, и ще го намерят намазан с "новичок".

44

Анонимен

преди 4 години

Този сайт е бг версията на CNN - либерастка пропаганда, лъжи и гонене на вещици 24/7.

43

Анонимен

преди 4 години

Каква драма, в стила на снн, лошия асанж е окупирал посолството и е нападнал сащ с подкрепата на злодея путин. накрая идва чичо мюлер и хваща злодея, децата лягат да спят

42

batevale

преди 4 години

Това направо смърди.............

41

ЕС не вярва на Русия

преди 4 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

40

Ей Малоумник,

преди 4 години

Що четеш тогаз а не си лягаш направо, необразован, Неумит и Неадекватен неориентиран неандерталец такъв.

39

Petko

преди 4 години

Това същата СNN ли е, която публикуваше данни, че Хилари Клинтон води с 80% до 8:30 на деня на изборите, когато Тръмп спечели в 9 часа? И която я гледат има няма 500 хиляди от 327 милиона в САЩ?