20

Анонимен

преди 4 години

Възможно е парите , след Тур Фр. да се разделът!!! Половината за 23 жени и другата половина за 176 мъже. Така мъжете и жените са по равно.

19

Колоездач, 51 г.

преди 4 години

Не съм професионалист но карам в Калифорния по около 28-35 хиляди километри на година. На дълги разстояния от 100-200 км спокойно поддържам средна скорост 33-35км/ч. Карам за здраве, но с годините съм натрупал издържливост и умения да съхранявам силите си и да карам оптимално. При качване на върхове които отиват до 15% наклон карам с около 22км/ч.

18

Хххх

преди 4 години

Нищо не разбрах...тръгвали ден преди истинския Тур...но не засичали време...т.е. истинския тур ще ги застигне..т.е. те ще пречат на иситнското съзтезание защото са бавни...т.е. женския вариант ще продължава 2 пъти повече от мъжкия...е те затова няма женски вариант тъй като няма да е интересен....колкото е интересено жеското световно първенство по футбол.... А защо няма мъжка художествена гимнастика...нали ще сме равни

17

Чичо Пей

преди 4 години

Ксраме групове всяка неделя. В групата има и жени. От мене са по добри. Признавам си. Но все пак. Този спорт не е за жени. Те още малко ще искат и в Спецназ или САС. Как не я.

16

Kiki

преди 4 години

Работата на женорята е у кухнята

15

Само питам

преди 4 години

Имат ли колелата седалки?

14

Анонимен

преди 4 години

От много писане и закачки за дамския Тур. Стана ясно че е за парите на рекламодателя. По това състезание за парите кой ще иска още. Ще печелят жените. А възможно е, мъжете да загубят от рекламата.

13

Местанчев

преди 4 години

Преместих....благодаря!!

12

Пешо

преди 4 години

Абсолютно никой не им пречи да си направят женски отбори и да се състезават във състезанието наравно със мъжете. Нали цвилят за равенство. Щом могат и искат да минат 3460 км на колело начи евала щот аз не мога.

11

Анонимен

преди 4 години

Е тогава защо в леката атлетика има състезания за мъже и жени, да ги направят общи, да видим колко жени ще се класират за олимпиада да речем - аз залагам на нула, мисля най-сигурния залог на света.

10

Голям тур

преди 4 години

Няма ли да им убиват седалките?

9

T

преди 4 години

Правилно ли разбирам, че искат нещо, което не могат да си го изработят, т.е. да си покрият разходите, и го искат само защото са жени, а иначе за равенство говорят. Та те само горивото за хеликоптерите, които кръжат в един етап, не могат да си платят.

8

Анонимен

преди 4 години

Поредната феминистка простотия и жалък опит за рекет! Жени и мъже в общо състезание пълна безсмислица, жените нямат шанс. Да си направят отделно състезание сами кат толкова искат, да си го организират от до, да си намерят спонсори и т. н. Жените не са мъже приемете този факт най-сетне, излагате се. Жената е майка, съпруга и домакиня, а не спортист, кариерист, бизнесмен, лидер и т.н.

7

:)

преди 4 години

Директно да ги допуснат в Тур дьо Франс. Да покриват изискванията и да действат. Тука става дума за кардио и велосипеди, не за размяна на юмруци.

6

ИнтересаКлатиФеса

преди 4 години

Те могат да искат още много неща, но е важното какво ще се получи! Който плаща, той си поръчва и музиката, така че, докогато няма спонсори( и то стабилни, защото това е голямо мероприятие), няма да има и състезание! Всичко опира до пари, а когато ги няма- ще си претендират и мечтаят.

5

Анонимен

преди 4 години

ами защо просто тур дьо франс не го направят смесен,какво им пречи да участват наравно с мъжете,нали искат да са равни във всичко,ако пък искат нека има и женски ,стига да има посещаемост,няма лошо

4

Анонимен

преди 4 години

" Състезанието за жените обаче има една основна разлика. Те не засичат време и не се състезават"Дойдохме си на думата! Феминистките искат "равенство", ама не съвсем.

3

Анонимен

преди 4 години

А художествена гимнастика за мъже?! Кога??

2

Ощетен мъж

преди 4 години

И аз искам да имам още една дупка между краката за лична полза и изгода, ама нямам.

1

Подкрепям идеята

преди 4 години

Всички професионални спортове са разделени на мъжки и женски турнири. Защо да няма и женски Тур Дьо Франс?