9

РККА

преди 4 години

А защо за животоспасяваща операция на българче ни дерат по девет кожи хуманните европейски доктори

8

Анонимен

преди 4 години

ама разбира се, че завиждаме на пакистанските из.родените пакистанциразбира се, че завиждаме на лекарите от клоаката Лондон, къде могат да те опандизят за това, че нанасящ емоционални щети на осъдени педофили... да, за Томи Робинсън и незаконното му лишаване от свобода става дума.

7

Учудване

преди 4 години

Друг светоглед. Затова имат много деца, защото ги възприемат като дар от Бога, докато ние ги възприемаме като тежест и отговорност. Като знам колко е трудно дори само с едно, как ще се оправя сама с девет не ми се мисли. Да и жива и здрава!

6

Анонимен

преди 4 години

Много драматичен разказ. Пускам сълза.

5

Анонимен

преди 4 години

замисляте ли се защо подобни случаи има само в тези географски ширини, където се женят по роднинска линия и имат по 5-10 деца? Е, природата си знае работата. Не става въпрос за злоба и завист, а за констатация, че ниската здравна у социална култура, присъща на някои етноси води до съответните генетични мутации, които после лекари от цял свят се чудят как да оправят

4

payak

преди 4 години

Злобен, завистлив и несъстрадателен народ сме. От там ни идват бедите!Живи и здрави да са децата и да се гордеее майка им с тях!

3

Анонимен

преди 4 години

До 2 Ти гледай от толкова злоба и жлъч да не "заспиш" съвсем....Лошотията по хората ходи, не по гората ама все трябва да има лимит.Тези "чавета" утре може да са твоите...... :) Това помисли ли го??? :))))

2

Расим Пумакинята

преди 4 години

Божкееее,не съм спал зарад чаавенцата...

1

Анонимен

преди 4 години

с всяка изминала години технологиите в медицината се развиват все повече и повеченещо, което към днешна дата е нелечимо, утре вече е рутинааз ако се бях родил преди 100 години, сигурно нямаше да доживея годините на които съм в момента