10

Анонимен

преди 4 години

Бяхме там когато се случи инцидентът. Към 2.3 ч. се обади хижатят на спасителната служба. В 7 часа екипът беше в хижата. Поклон пред тези момчета! Това са доброволци! Пътят с кола стига до някъде, т.е. 2ч.и 30 мин от хижата. От там до горе е само изкачване. Само, който е ходил може да разбере за какво говоря. Прекланям се пред тези момчета! Да наистина в България няма хеликоптер!

9

Анонимен

преди 4 години

Скоро бях там и като знам какъв зор е тоя преход ... браво на спасителите истински подвиг !

8

Lan

преди 4 години

1 и 2, предполагам, че си един си същи индивид, не точно от човешкия вид. Спасителите са едни от малкото останали съвременни герои и са истински големи ЧОВЕЦИ. Така че не се обаждай, трай си там в мишата си дупчица, гледай си телевизора и си яж сиренцето(хлебчето или каквото са ти отпуснали).

7

Анонимен

преди 4 години

Браво на хората направили всичко възможно, за да помогнат на човека!

6

До Анонимен 2

преди 4 години

***, да го оставят да умре само защото е извадил лошия късмет да е на труднодостъпно място, това ли искаш? Ако утре ти извадиш същия късмет и някой се обади на 112 да дойдат да те спасяват, трябва ли и на теб да ти теглят майната? И с такива хора сме тръгнали държава да правим...Последния на Терминал 2 да загаси светлините и да вземе знамето

5

Чоко

преди 4 години

A с хеликоптер става за 10 минути, но в страни от третия свят като България няма такива екстри за простосмъртни

4

Анонимен

преди 4 години

Ще платят същите които ще платят ако се случи и с твой близък. Така че трай!

3

Стоян Г.

преди 4 години

До АнонименЗастани с името си поне, щом не искаш да плащаш. Предпочитам да съм солидарен с туристи, а не с псевдо "шофьори", тип "състезател"

2

Анонимен

преди 4 години

Тези хора трябва да си платят за акцията от своя джоб!!!!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Пак ли ние ще плащаме????