28

Пунта мара

преди 4 години

Няма теч, а има прикриване на сделката със самолетите. Депутатите гласуваха дори промени в бюджета, за да се платята допълнителните кинти за несъществуващите самолети. Сега пуснали два ексела с ЕГН-тата на починали хора и хоп цирка започва и никой не говори за 2 та милиарда.... Еххх, овици овци само стриганье и колиние за вас...

27

eha

преди 4 години

Изипей И Ефбет имат достъп до всичката ви информация...Само ЕГН-цето си кажете...

26

Гост

преди 4 години

Всички много говорят, но никой не дава линк към данните.

25

Анонимен

преди 4 години

Каква защита на лични данни всяка касиерка работеща на сергия (буквално сергия) ти иска лична карта за да си платиш ток,вода телефон парно и тн. Нея никой не я знае каква е днеска я има утре я няма може да е отпускарче от Сливенският затвор.Лични данни ?Защита? По-голям виц от това има ли ?

24

Pen

преди 4 години

Мдаа нивото на статията е като това на кибер-сигурността........

23

избирател

преди 4 години

Правописа в статията и той,като кибер сигурността на държавата ни.....Аз имам право да пиша неправилно ,защото съм човек занимаващ се с транспорт,но Вие?!

22

Анонимен

преди 4 години

А той Наков всъщност е казал точно обартното :D facebook. com/photo.php?fbid=10157332411314650

21

Анонимен

преди 4 години

Правителството ви е умствено изостанало. Киберсигурността ви е пародия,пишат още авторите на мейла, който завършва с цитат на основателя на WikiLeaks Джулиан Асанж, както и с призив за освобождаването му

20

Анонимен

преди 4 години

Наков ни взима за абсолютно немислещи същества, само не знам защо не се срамува да говори такива неща пред колегите си, като много добре знае, че става за смях.

19

Анонимен

преди 4 години

Наков, след всичките глупости, които си наприказвал, очевидно е защо ти се подиграват на "университета"!Как починал и хора, след като живи журналисти са си открили данните вътре?! 89-та?!? *** ли си, хакнали са Правец ли? Открити са данни от юни месец!Никой не пуска най-ценните си данни публично! Пуснали са само част, за доказателство/реклама, за да търсят "клиенти". От което пък следва, че "щом не са ги продали" е пълна глупост. От къде знаеш, че не са? Ако не днес, то утре ще са ги продали

18

До 19

преди 4 години

От НАП са хакнали сайта и изтриват коментарите, защото са негативни и най-вече не са маловажни като нашите данни и ежедневният теч на ЕГН-та.

17

Супер компютъра

преди 4 години

Като стане готов, ще бъде ползван само от хакери.

16

Анонимен

преди 4 години

Тоя Наков *** ли е? Такива глупости ръси, че разцепи мрака. Не били важни данните, олеле.

15

Ели

преди 4 години

Значи да разбирам, че според НАП моите данни не са от особена важност и затова да не се притеснявам, че са изтекли. Но пък ме задължават да им ги предоставя... Относно GDPR искат от фирмите план за действие в случай на изтичане на данни, но като гледам техния план е замазване на очите на хората пред медиите.

14

:-)

преди 4 години

Аз вероятно нещо не разбрах. Как така файловете са от 89-та година, а има частична информация за това кой е подал данъчна декларация през 2010 година???? Отделно твърдеше се, че става дума за *.CVS файлове - те през 89 не са съществували!

13

Преял Гербер

преди 4 години

Да ви имам проблемите. ... вие знаете ли как се поддържа Бентли и Ролс-Ройс?! А БЕ?Знаете ли че е много скъпо това? Тръгнали да ми се тюхкат за някакви лични данни... ще ви знам в бедняците...

12

Личните ми

преди 4 години

данни се въргалят по коридорите на данъчното служба, защото всеки път когато се ходи при тях трябва да им давам копия от какви ли не документи. Когато вървя по коридорите на данъчното ги виждам тези документи нахвърляни и овързани с канап. Не само данни, но и фалшифицирани копия от нотариални актове, лични карти, договори за превозни средства - всичко е напълно достъпно за всеки когото не го мързи да се наведе и да си ги вземе.

11

Анонимен

преди 4 години

Сега ще разберем дали бай Тошо си е плащал данъците.

10

Анонимен

преди 4 години

Тези са ***!Аз ако имам списък с декларираните имоти от починали щях да стана милионер!Не стига че са допуснали огромна тъпотия ми и сега се опитват да ни убедят че не е нищо важно!Пълно малоумие!

9

Анонимен

преди 4 години

А Горанов подаде ли оставка или не може да събере всички причини на една страница?