9

Invasion 2019

преди 4 години

Появиха се нови обемно обсебващо проникващи оръжия които могат да проникват през стените на сгради вкл в подводници самолетоносачи ..Обемите на нашествениците се виждат перфектно с видимо око около нови бойни кораби вкл на САЩ<НАТО и Руссия..Може да ги видите как обсебват обемно отгоре новите СУ 57..Следят ги обемно площно проникващо през обсебени от извънземни нашественици американски сателити. Новите F35 се следят обемно площно обсебващо от военно терористичната мафия с бази подземни МАРС

8

Юни 2019

преди 4 години

След като принудиха милиард водачи да увреждат тежко Земята ни с включени фарвое и скенери денем и нощем. масови убиици се опитват да направят ядрено замърсяване вкл с тежки аварии в ядрени обекти с цел да получат РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ЛИКвиДАЦИЯ НА ХОРАТА.Сегашните домашни неокосмени хора се развъждат с цел рязко укрепване на биосферата и ликвидиране на тежки аномалии причинени от минали военни конфликти с развити терористични цивилизации..Хората развъждат огромен брой домашни животни и растения ..

7

Анонимен

преди 4 години

Кога и на нас ще ни дадат ядренни бомби? Ние както винаги сме на фронтовата линия.. срещу Турция и Сърбия

6

ЕВРОИДИОТИ

преди 4 години

Азериканците много обичат да воюват на чужда територия. После разрухата остава далеч от Америка. Да му мислим ние европейците, че ни правят насила мишена на руските ядрени ракети. А, бъдете сигурни, че ако САЩ имат 150 ядрени бомби тук, то руснаците имат поне 300 ядрени ракети насочени към нас.

5

Ангела Треперкел

преди 4 години

"Около"?! Тия *** не могат да си контролират и атомното оръжие дори. Опасни са за живота на планетата.

4

ДРУГАРИ ЧЕТЕТЕ!!!

преди 4 години

Виждате ли! Гравитацинните атомни бомби могат да се спускат с Ф16 самолети! Виждате ли окупаторската *** НАТО и САЩ за какво ни пробутват кошниците! За да могат да товарят атомни бомби на тях! Искатг Европа да пламне от Балканския полуостров! ВЪН ОТ НАТО И ОТ ЕС!

3

FAKE NEW

преди 4 години

Само колко глупости в една статия! Бомбите били "гравитационни" (тъпотия, но нямам време да ви обяснявам на вас жуpналята. Ако ми платят от редакцията, тогава ще ви обяснявам как да си правите проверките) и на второ място можели да се пускат през самолети F16... Цел на внушението: Купуваме изртебители, за да товарим гравитационните атомни бомби на САЩ и НАТО на тях!

2

Анонимен

преди 4 години

И сега какво? Ще почват да ги метат ли?

1

Анонимен

преди 4 години

В България кога?