13

Анонимен

преди 4 години

решението е да се направят публични домове в района на дунав мост, за да има контрол, да им се прибират данъци и т.н.

12

човек

преди 4 години

До: номер 5Трол фабриката в Санкт Петербург скоро ще фалира. Вземи си търси друга по-сериозна работа.Демокрация има в Германия, Швеция и Холандия.В България има комунизъм. Все още.Ние по-големите помним, за разлика от децата.

11

Анонимен

преди 4 години

на месеца да им пускат по веднъж

10

РЕШЕНИЕ

преди 4 години

Нали искате решение за проблема, ето Ви го:Поставяте едно хубаво осветление и 1 - 2 камери. С тях ще се вижда денонощно кой стои на спирката, кой заработва на спирката, кой идва да наеме услуги на спирката и т.н. ..и качвате линка онлайн.Още докато разберат че са снимани "клиентите", ще спрат да идват. Когато разберат и нарко обвързаните и те ще спрат да продават и купуват там. Когато няма клиенти, няма и продавачи. Ако искате светкавичен резултат, поставете 2 съобщения за камери и утре щееОК!

9

Анонимен

преди 4 години

1, ти си част от тази кооочина, но някакси изпъкваш. Първенец си във всичко което си изброил.

8

Леля Катя

преди 4 години

Жаби, жаби, жаби, файда нема. И не са жрици на любовта, а жрици на секса. А "и пр.оститутки и траве.стити" е все едно да напишеш и зеленчуци и краставици.

7

Анонимен

преди 4 години

За кой блок става на въпрос

6

Анонимен

преди 4 години

Бил съм студент в Русе 1988-1989 г. и още тогава Дунав мост беше свърталище на ***. Имаше даже колежки от университета които ходех и си изкарваха парички за дискотека и за нови дънки от Кореком. После когато дойде демокрацията много хора успяха да си стартират частен бизнес с парите, припечелени от жените или дъщерите им.

5

Бай Иван

преди 4 години

Така е в демокрацията, всеки има права, комитета от Хелзинки да номинира някой от травеститите за човек на годината ;) !!!

4

ванката

преди 4 години

никой неможе да бутне електората на герб !!! щом им пречи на хората ще се изместят в друг квартал ... докато герб съществува така ще е

3

Анонимен

преди 4 години

офф какво реват моралисти.. трябва да малко на суша да усетят малко жегата.Със свещ ще търсят проститytki. (и думата жрица на платената любов ли цензурирахте?) Наближаваме манастира вече.

2

до 4

преди 4 години

Той няма как да говори така на баща си, щото не го знае кой е, а вероятните са десетки!

1

Анонимен

преди 4 години

Това си е организирана престъпна група.