31

Анонимен

преди 4 години

С Фандъкова е така.

30

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА, тези собственици ,когато са ги отчуждили били ли са обезщетени с жилища?????

29

Грух

преди 4 години

Живял съм в Младост от 1975г. допреди 3 години, когато с радост се разкарах.Младост вече за нищо не става - беше хубав квартал до средата на 90-те.После - край.Това е една от тъжните истини на насажданата ни от Запад "демокрация".

28

Анонимен

преди 4 години

Строителната мафия е безкруполна, гонейки бързите печалби се съсипват стари, хубави квартали, защото достатъчно зелени площи, са задължителни за един добър квартал, но за всичко са виновни общините и държавата, че няма правила и контрол.

27

Pilot до анонимния

преди 4 години

А как имоти ,които бяха отредени за паркове и градинки станаха частни а ? В нормалана държава знаеш ли колко такива тарикати селски като тебе щяха да са в затвора за мушеничество а ? Защо в Ню Йорк някой не застрои Централ Парк макар да има хиляди пъти по-богати от тук или в Лондон или Париж или Прага и Будапеща. Аман от *** и мутри !

26

Анонимен

преди 4 години

Ама когато Шайката показно се саморазправи с Иванчева, всички си траехте, нали ?

25

Анонимен

преди 4 години

Които иска зеленина, да заминава на село. Аман от простотии, в частен терен в урбанизиран район е повече от законно да се строй, незаконни и неморални са исканията на протестърите. Излиза че те могат да живеят в Младост, но никой друг няма право да стъпва там без тяхното лично разрешение и благословия.

24

Анонимен

преди 4 години

Незачитането на частната собственост е много по-голям проблем от зелените площи! Това е поредната много грозна кампания, срещу хора които искат да упражнят законното си право да владеят имота си. Не може частен терен да е парк, за безплатно ползване, без да собственика да е дал разрешение - това е самоуправство . Има си ред, има си закони - когато тези хора искат парк, или общината ще го откупи или тези притеснени граждани да го откупят.

23

ууу

преди 4 години

До Тялотоза каки

22

Анонимен

преди 4 години

Сега разбрахте ли защо се разправиха с Иванчева? За да може държавната имотна мафия да плюска необезпокоявана.

21

Тялото

преди 4 години

Аз не знам с кой акъл строиш хотел между панелни блокове в краен квартал и кой си мислиш че ще отсяда там....

20

Анонимен

преди 4 години

В БГ май само на Иванчева им стиска да се опълчи срещу мафията

19

Анонимен

преди 4 години

ох ох зелени площи елате да видите в манастирски ливади, то там улици няма, а за дървета какво да кажем... не знам там изобщо архитект има ли думата?... улици започват и после свършват в блок... градинки няма

18

Анонимен

преди 4 години

Сега протестирате, ама когато Иванчева я сготвиха никой не се вдигна да протестира. Та и Устата се включил. Като не се мисли овреме, после вече е късно. Гледайте си 12-етажния блок и се бийте за паркоместа.

17

Анонимен

преди 4 години

този дето иска да строи трябва да отиде да се "консултира" с десито и бибито, те знаят как да се оправят нещата!

16

...

преди 4 години

Баце затвориха НАПЪЛНО НЕВИННАТА ИВАНЧЕВА! И сега море мила моя майнольо!!! Ми това е КОГАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО Е МАФИЯ КОГАТО ПРОКУРАТУРАТА Е МАФИЯ! КОГАТО СПЕЦИАЛНАТА ПРОКУРАТУРА Е НАЙ-СПЕЦИАЛНЯТА МАФИЯ В СТРАНАТА ТИ, КОГАТО СЪДЪТ Е МАФИЯ! КАКВО ОЧАКВАШ ДА СЕ СЛУЧИ! В МОМЕНТА ГЕРБЕРСКА МАФИЯ НИ УПРАВЛЯВА! И ТЕ ПРИЛАГАТ ВСИЧКИ РЕПРЕСИВНИ МЕТОДИ НА КОМУНИСТИТЕ! ЗА СПРАВКА ВИЖТЕ БИВШИЯ КМЕТ НА МЛАДОСТ- ИВАНЧЕВА! ТОВА ВИ ЧАКА АКО СЕ ПРОИВОПОСТАВИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИЯ!!!

15

хотел? глупости!

преди 4 години

Хотел, ама друг път. Кой е луд да се забие в Младост до пазара на хотел? Виждам картинката между сергиите бодри туристи и бизнесмени със саковете... При положение, че точно на Малинов е Метрополитън? Ако е за бардак, има вече 2 наблизо. Долу писаха за някаква шашма после да стане на жилищна сграда. Тогава става. Пазар, училище, детска градина, близо до метрото.

14

баба мара

преди 4 години

затова мислете на местните избори защото сега е късно герб ни съсипа животадо края на живота ни ще светим с лампите денонощно

13

Младостчанин

преди 4 години

На местните избори - Иванчева отново кмет на "Младост"! А може и на София... Иначе мафията ще застрои и дворовете на детските градини!

12

Гост

преди 4 години

Не се мисли в тази община.Важно е да се направи сградата и да се печели. Пък после с трафика и колите да се оправят собствениците...безхаберие и абдикация от страна на Столична община.