36

Анонимен

преди 4 години

Бии наказал Християн и семейството и цялата фамилия му до десето поколение да плащат кръвни Ана хората със взетите егн. А държавата да им отнема цялото движим, недвижимо имущество и парите им. Това хакер че е за бесилото на публично място.

35

Анонимен

преди 4 години

Вече се разбра, защото благодарение на Нова архивът с част от данните си циркулира свободно из интернет. Не само благодарене на Нова естествено, органите трябваше по закон и изискване от ЕС да са го спрели до час. Та изтекли са очевидно ЕГН-та, номера на лични карти, дата на издаване, адреси, имена, всичко, ВСИЧКО. На съвсем живи и здрави граждани, родени след 89.г. Всичко останало са ЛЪЖИ. Приспиват хората, така че като почнат да теглят заеми на наше име, ние дори да не се усетим.

34

Аман

преди 4 години

Крос-сайт скриптинг (Cross-site Scripting), моля поправете се !

33

наблюдател

преди 4 години

След оставката на Радев, трабва да се преинсталира целия софтуер на президентството.

32

гост

преди 4 години

хакери с жена българка дрън дрън че пляс цялата работа направена като за малки децанякой варва ли на тези майтапи

31

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

ПУТИН: Е, пак ли аз БЪЛГАРИ? Стига сте се излагали. Питайте служителя дето теглиши справки на мъртви души преди избори. Кой го накара? Неговия шеф. Неговия шеф, кой му заповяда? ЦВЪЧКО!!! Има ли доказателства? Има! Мъртвите хора с ЕГНта от хакната база... всички са гласували за ГРОБАДЖИИ. Ясно!!!Сега, вътрешния МИНИСТЪР ще арестували ЦВЪЧКО или ЦВЪЧКО ще започне да пее?

30

Анонимен

преди 4 години

Земя като една човешка длан.Беше държава, а сега си тиедин обран бостан.

29

Анонимен

преди 4 години

Съобщението на хакерите завършва с ПРАВИТЕЛСТВОТО ВИ Е УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛО, А КИБЕРСИГУРНОСТТА ВИ Е ПЪЛНА ПАРОДИЯ, КАКТО И ЦЯЛАТА ВИ ДЪРЖАВА ...... искам Горанов и Борисов да коментарат това.

28

Siemens LPC

преди 4 години

Каква хакерска атака? Разбраха, че точите ЕГНта на мъртви души за изборите. Ха-ха-ха, хванаха Ви. Лично по НОВА ТВ МИСТЪР НАКОВ го каза!!! Кво повече да говорим. Оставка на ГРОБАДЖИИ-ФАЛШИФИКАТОРИ И ИЗМАМНИЦИ!!ORACLE ДА СЪДИ БЪЛГАРИЯ И ВЪТРЕШНОТО МИНИСТЕРСТВО ЗА УРОНВАНЕ НА ПРЕСТИЖА. Никакъв пробив. Служител е точел ЕГН-та на мъртви души. Давал ги е на ГРОБАДЖИИ и убиеца на евреи(ЦВЪЧКО), за да фалшифицира избо__рите. Вече и ромите не им се връзват за евтин глас. Докато мъртавците им минават

27

кръпел

преди 4 години

ибаа га и държавата .. остава да затрият и трудовия стаж на ората и...последния да изгаси лампата

26

Анонимен

преди 4 години

С крос-дресинг атака хакнали сайта... Aйахахахуууу!!! What does the fox say?!

25

Анонимен

преди 4 години

Да ги съдим! И пред кого ще ги съди. Пред пожарната ли? По добре с камъни да ги пребие човек.

24

Хак-к-к-к-кер

преди 4 години

"кросайт скиптинг" - това е хумор за полупросветени. Иначе въпросният експерт по XSS уязвимостта (на български би трябвало да се напишр крос-сайт скриптинг) или е цитиран дълбоко погрешно и вън от контекста, или такъв експерт просто няма. Иначе дори само от стаиите тук и там става ясно, че никакви хакери не са разбили никакъв сайт, а най-вероятно вътрешен човек е предоставил някому архивно копие на данни от файлов сървър.

23

Анонимен

преди 4 години

егати държавата, айде сега ще почне прехвърляния на пари , имоти, фирми без да знае човек , нощи чудно да цъфнем с някой друг заем без да знае човек

22

Анонимен

преди 4 години

Видяхме системата за винетките... Виждаме какви са също и "възможностите" на хората работещи в ДАЕУ. Реално има едни дето на мен лично не ми е ясно с каква цел взимат заплати. Сигурно щото съм ПPOCT!

21

Анонимен

преди 4 години

с шеф пожарникар , какво да е по институциите ?!?

20

Анонимен

преди 4 години

Тоест това са данните на всички пълнолетни, плащали данъци, или осигуровки. А сега ще трябва да вярваме на тези, на които преди няколко години, берящите бакър им откраднаха кабелите на свръх секретната бърлога в Банкя. В този ред на мисли, стигам до извода, че Български пощи, са най-сигурното нещо на планетата, не са мръднали от 1878 година, още размятват тефтерите, но поне няма теч на информация.

19

Анонимен

преди 4 години

Пробив има а калинките щели да умуват дали имало изтичане.... Ами и един ред да съм прочел, без да имам право си е изтичане! А явно доста народ е чел, вероятно и копирал...

18

Анонимен

преди 4 години

Няма начин да се очаква добра киберзащита, на която и да е администрация. Факт е изключително ниското заплащане на служителите в държавните структури, съответно водещо до липса на мотивация и професионализъм.

17

Анонимен

преди 4 години

Завеждаш една дело и почвате да съдите държавата, ще има да *** разните там директори и публични изпълнители... ще *** и ***.