20

Я, па тия

преди 4 години

Рблофилите пак са на крак. Получиха едно рамо от руските хакери и се активизира ха. Лошо е, че БГ няма контраразузнаване, да вкара в затвора малко *** на бояръшник.

19

Алф

преди 4 години

Хубавото е,че мненията на всички които са писали са сходни което показва ,че българина трудно ще го заблудят някакви си самопровъзгласили се надути, лъжливи и кухи първенюта...

18

Алф

преди 4 години

Ей тия се мислят за богоизбрани щом веднъж се докопат до властта са готови да лижат чужди *** до гроб за което им подхвърлят по някоя близалка за жълти стотинки, и всички се чудим защо България отива по дяволите,то от продажници - смърт има, отърване - няма!

17

Анонимен

преди 4 години

До Културиста Както има една приказка "добре, че децата не си правете с ръцете"-Тя тази приказка е за руснаците и си е измислена от самите тях, щото си знаят какви *** са.На нас само децата ни са хубави, щото не ги правим с ръцете То сигурно и ти си тьп полуруснак, щом си служиш с руски изрази.

16

До българина

преди 4 години

когато турция си поиска ю България, единствените които можеха да кажат дур са РусияКой караше турците да влязат до Марица, да пуснат малко кръв на братушките?Русия - братската, славянската, покровителка и закрилница Русия.Проклета да е оная минута, в която руски крак е стъпил в България.Захари СтояновА турците сме ги били както друг не ги е бил и предателя русофил Радко Димитриев е спрял настъплението по заповед на Русия, защото ги е хванало страх, че Царската войска ще влезе в Цариград

15

Анонимен

преди 4 години

До Waffen SSБългария е на 3-то място е света по износ на фина механика(фирмата се казва Мехатроника), а относно IT сферата се причислява към развитите в това отношение страни.Та така другарю, не размишлявай много, че не ти се удава.

14

Хаха

преди 4 години

"Той бе категоричен, че оттеглянето на Турция от многонациоаналния проект за развитието на американския изтребител F-35 Lightning II е невероятна възможност българските софтуерни компании да вземат участие в него."Забележете... НациоАналния проект :D Верно си е :)

13

Алф

преди 4 години

Навремето завърши аспирантура в СССР сега мина на другия бряг, голям патриот и родолюбец се извъди с държавна пита помен решил да прави...

12

Boto

преди 4 години

НЕЧОВЕШКА ВЪЗМОЖНОСТ. Наши български фирми на хора, които са чували за софтуер (ама имащи познати политици и министри) и наемащи хора без опит ще вземат пари за да ровичкат по софтуера на един от най-модерните самолети. Паралелно по втори канал ще получаваме инвестиции от МАЙКА Русия (за определени хора де) за да пренасочваме софтуера към който трябва.След това ще направим и 1-2 институтчета за обучение на кадри ноне 20 000 човека (при нужни 10) за поддръжка, разбира се английски и др.

11

121

преди 4 години

Народни пари лесно се харчат !

10

Waffen SS

преди 4 години

"Той бе категоричен, че оттеглянето на Турция от многонациоаналния проект за развитието на американския изтребител F-35 Lightning II е невероятна възможност българските софтуерни компании да вземат участие в него.""Този Шаламанов с брутално аграрната физиономия,нима не знае,че ние каруци не можем да правим,той иска Ф-35 да правим.Нека бъде по-сериозен.Не са ли му направили някаква агенцийка,институтче или фондацийка,че е толкова гладен и напорист

9

Културиста

преди 4 години

Какви технилогии, по-добре си пийте хапчетата. Ние кори за баници не можем да правим. Както има една приказка "добре, че децата не си правете с ръцете". Освен в производството на лютеница и *** не виждам с друго какво можем да помогнем.

8

Анонимен

преди 4 години

F 35 е гюленист!

7

Анонимен

преди 4 години

Шаламан...ей Шаламан, ти искаш да кажеш, че в Българската армия е пълно с предатели и затова не бива да бъдат допускани до американска техника -Мне, не искаше да каже това.Поддаваш се на еуфория, породена от измамно чувство за превъзходство. Не си го хванал натясно, не се радвай. Ю ар делюжънъл.

6

Анонимен

преди 4 години

Кой ти каза, че не фъркат?

5

Sps

преди 4 години

И тоя разбрал-недоразбрал. Ф-35 са няколко тона желязо, които нещо не фъркат много много. Проблем след проблем. Тоест не е ясно колко е доказан и добър. Освен това какъв пък шанс било това за нас? Турция си гледат винаги нац.интерес, ще се оправят добре и без тези хвърчила.

4

Анонимен

преди 4 години

Представяте ли си какви *** сме имали и все още имаме за овенни министри?

3

Анонимен

преди 4 години

Интересно и в какво е шанса ако турците се оттеглят, ако това въобще е вярно?

2

българина

преди 4 години

ала бала. когато турция си поиска ю България, единствените които можеха да кажат дур са Русия. но сега няма да го направят след провалени всички енергиини проекти и плюене вече 30 г! това си има цена и сметката ще дойде на турска фактура севропейски печат

1

Някой си

преди 4 години

На тоя няма ли кой да му реши проблема с един, единичен между ушите, че да не се мъчи, а и аудиторията покрай идиотщините си!