38

Warnings from Ocean

преди 4 години

Много страшни предупреждения изпраща ОКЕАНА СРЕЩУ Остри електромагнитни увреждания на ХОЛАНДИЯ> Заради милиони автомобили облъчващи тежко Холандия денем и нощем с включени скенери и фарове против мъгла Океана подава че вероятно ще наредят да потопи под вода всички ниски зони..ДА СЕ СПАЗВА ЗАБРАНАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ НА АВТОМОБИЛИ С ВКЛЮЧЕНИ ФАРОВЕ ДЕНЕМ и с включени скенери против мъгла нощем и денем.УВрежданията са особенно жестоки.

37

АМАн от наркомани

преди 4 години

на филми за бедствия вкл щорм в ПЕРМ Россия се подава че има ново тежко увреждане на климата причинявано от американски сателити обемно обсебени от извънземни наркомани../извънземните терористи ползва holographic weapons произведени от хората под техен обемне контрол./Сканират и тероризират огромни обеми над сушата и океана.Топят ледниците един по един.

36

НЕ на новите КОЛИ

преди 4 години

ДА се спазва забраната за производство и движение на нови автомобили с инсталирани тежко терористични скенери вместо доказано безвредни жълти фарове.Скенерите вкл led xenon,halogen,laser увредиха тежко биосферата и климата. Опити на природата да лекува огромните тежко увредени обеми въздух вкл от холограмни оръжия на предни стъкла засега не дават резултати.Лечението се извършва с остротоксични газове пълнещи обема над градове и магистрали.

35

Монтанския бег

преди 4 години

Най-накрая, че си купим убаво беемве.

34

Реалист

преди 4 години

В България задръстиха движението когато намалиха макс. скорост за движение в населените места от 60 км/час, на 50 км/час. Разликата веднага се почувства и се появиха нови задръствания, а съществуващите станаха по-голями. Друг пример е Цариградско шосе в София, където разрешената макс. скорост беше 110 км/час и като я намалиха на 80 км/час задръстванията станаха огромни. Да се намали скоростта е безумие. Това няма да накара хората, които имат да вършат работа с кола, да се качат на обществен тран

33

Аспарух

преди 4 години

Замърсяването от производството на ел.автомобил(с нейните огромни батерии) се равнява на 150000км пробег на дизеловият автомобил.Второ основното електричество в Света се получава от изгарянето на ВЪГЛИЩА.Трето,докато стигне тока до контакта на бензиностанцията се губи 60% от енергията на изгарянето.Така,че ДИКТАТУРАТА на Брюксел,навярни цели едно(зад маската на екологията):повишаване на разходите за автомобил,повече кредити и още едно бреме за джоба на Европееца+дето издържаме мигрантите.

32

Анонимен

преди 4 години

До Гост"Не мога да разбера защо се мъчат? Направо да забранят всички видове МПС и да скачат на каруците. Хем екологично, хем бавно, а дори и икономии от горива и поддръжка на паркове"Ааа не - конете пъ.рдят и образуват парникови газове - пак не е еко

31

Анонимен

преди 4 години

Много ги лъжат тези белгийци,щели да облекчават трафика като намалят скоростта.Точно задръствания ще им причинят!Като караш със 30 вместо с 60,то ще пътуваш по улиците на града 2 пъти по-дълго време, съответно във всеки един момент ще има 2пъти повече коли отколкото при 60км.Вместо да освободиш максимално бързо улиците и да паркираш някъде,ще ги карат да се тътрят в безкрайна колона с 29 км/час. Подличката цел е да ги откажат изобщо да карат коли!Да кажат директно, бе,ама народа ще ги уволни!?

30

Анонимен

преди 4 години

Направили хората експеримент и измерили фините прахови частици на един дизелов автомобил с евро 3 и ФПЧ от пушенето на цигара. Оказало се, че цигарата замърсява повече.

29

Анонимен

преди 4 години

Странно. Бензиновите коли замърсяват повече от дизеловите, ако са от един и същ евростандарт, с изключение на азотните оксиди.

28

Ноби

преди 4 години

За всички, които реват за нафтовите печки, всеки ден някой пред мен , осмърдява улицата. Без значение нов или стар, всички бълват *** отзад. Да ви се не види и икономията и намярата. Всички нафти под ножа, баси сeляните

27

Анонимен

преди 4 години

'Flightradar24": 17118 самолета във въздуха в този момент.

26

Анонимен

преди 4 години

Добре защо никой не говори за газта.Може би най екологичното гориво.Ако сложим производството на тока може да се окаже че газта е най добре за природата

25

Анонимен

преди 4 години

Диеловият двигател е много, много лош.Първо, зашото има най-висок кпд от всички двг.Второ, защото има голям въртящ момент.Трето: излиза скъпо на производителите и те печелят по-малко, от поддръжката също.Четвърто: По-здрав е с по-дълъг ресурс, и пак не е изгодно на производителите.Отгоре на всичко е по-икономичен.Затова трябва да бъде забранен, незабавно. Също на всички кораби и камиони.Какви са тез двигатели по 50-100хил. к.с., дето горят по 200т на ден? Веднага всичко на батерии 18650!

24

Анонимен

преди 4 години

Ще се произвеждат в Турция и ще се изнасят в Свободния свят. Фолксваген не грешат.

23

Ф.С.В.

преди 4 години

Напълно съм съгласен с Брюксел - но защо посягат само на автомобилите? защо не спрът тировете с по 500 кс турбо дизели - КОЛКО са тировете из Европа- Стотици хиляди и като ги умножим по 6 защото се равняват на 6 автомобила по замърсяване - То говорим за милиони !! Но си мисля че така ще накарат всички хора да си купят пак автомобили и да вкарат пари в автомобилните гиганти! Защо който кара на газ не е с намалени данъци? Криворазбрано правосъдие ) Ами корабите с двутактови мазутни двигатели? ХМ!

22

Анонимен

преди 4 години

До БобиМоже би ако автомобилът е във вакуум. )))) В реалният живот няма как със 100км/ч един електрически автомобил да харчи колкото с 30км/ч.

21

някой

преди 4 години

Какво цъкате минуси.Да не мислите,че търтейте от Брюксел ще се качат в ел.коли сапунерки.Ще си возят г...вете в големите Аудита и Мерцедеси,а плебейте на електричка и като тръгнеш на път на 80км по 1 час престой.

20

Анонимен

преди 4 години

Факт е и Ф1 Е. Електрическа формула, която прави 5тия си сезон тази година. Изключително интересни състезания и все повече заводи влизат в шампионата. Инвестициите са за милиони и скоро от там, ще почнат да излзоат новите технологии. Както в момента от Ф1 излизат за редовите коли. Първо в Ф1 тръгна керс системата за генериране на ток към батериите при спиране. Днес всеки хибрид на пътя е има.

19

привет от Германия

преди 4 години

И те станаха хитри като германците ! Почти навсякъде ограничението на скоростта е до 30 км./ч. и почти навсякъде има радари , държавата има нужда от пари затова слагат радари и налагат глоби дори и за 5 км./ч. повече от ограничената скорост ! А велосипедистите карат с по-висока скорост и в лентите за автомобили , велосипедистът винаги е пред шофьора на МПС ! Това е жалката истина ! Западна Европа има нужда от пари и те идват от глоби за превишена скорост !