19

баба мара

преди 4 години

нямаше никакъв преврат това беше инценировка на султана да се утвърди на властсвобода за полит затворници искаме турция на ататюрк

18

А въ

преди 4 години

Чок драма ! Като в турска сапунка !

17

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Ами вие като мразите толкоз българите ... що пишете на български?

16

Анонимен

преди 4 години

Дядката го изкарвате все едно върти задкулисно световната политика, а е просто едно корумпе и конспиратор. Щото те по Туркия все си падат по загадките и конспирациите.

15

ПРИЯТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ

преди 4 години

КОЛКОТО И ПАРАДОКСАЛНО НА ПРЪВ ПОГЛЕД ДА ИЗГЛЕЖДА, ЗА НАС, БЪЛГАРИТЕ, ЕРДОГАН Е ВЪЗМОЖНО НАЙ-ДОБРИЯТ ЛИДЕР !ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ! ! !ДА ПРОДЪЛЖАВА ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ НА ТУРЦИЯ!НАПРАВО ПОЖИЗНЕНО !А, СЛЕД ТОВА ДАНО ТУРЦИТЕ МУ НАПРАВЯТ МАВЗОЛЕЙ ! ИЛИ МОЖЕ БИ 2, ЕДИН В ИСТАНБУЛ И ЕДИН В АНКАРА !ВИЕ ОТ ДНЕС.БГ СПРЕТЕ ДА ГО ПЛЮЕТЕ, ВРЕДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ !!!(ДОБРИТЕ ПОЛИТОЛОЗИ ЗНАЯТ ТОВА)

14

Анонимен

преди 4 години

Значи няма да пратяй най-закоравелите командоси, ами ще пратя 17 годишни, дето вчера са се научили от коя страна е приклада.И няма да ги насъскам до такава степен, че да стрелят на месо, ами ще се оплашат от тълпата ... Защото тълпата, се разпръсква мно лесно с коршуми.... Ае не на мене тия!

13

Анонимен

преди 4 години

Превратът, по-известен още като "Големият Жирк", но още по-известен, като "Голямата Чистка" - Няма начин 770 000 души във всчики нива на държавата да те искат мъртав и ти да оцелееш и дори и да оцелееш, защо си мислиш, че е добра идея да арестуваш вискчи и да затвориш всичко?

12

Анонимен

преди 4 години

Ердоган дължи живота си на Путин.Турция вече е под контрола на Русия

11

Fenasi Kerim

преди 4 години

Този притежаваше 60% от големите медии. Нещо като Пеевски ама откри и училища и вкара висши офицери в армията. ЦРУ го "поливаха" и гледаха как демократично пуска корени навсякъде. И Ердоган е от неговите хора. Бяха заедно. После се скараха. Неговите медии - сайтове, вестници и телевизии подкрепяха Ердоган. Имаше няколко телевизии, десетки радиостанции и вестници. Негови хора в ТРТ и СНН. Негови хора както при управляващите така и в опозицията. Притежаваше и банки. Ако започна да изброявам.....

10

Анонимен

преди 4 години

Ердоган=Гюлен.Излишно материалче,Йордан Бързаков.

9

Втора легия

преди 4 години

Гюлен е дьонме колкото и ердоги, открай време дьонметата яздят сплесканите кратуни!!!

8

Мефистофел

преди 4 години

Му-ха-ха, каква поредна, анадолска, семейна драма, трагедията на опърдяните шалвари.!.

7

гост

преди 4 години

преврата си го организира ЕР ДОГАН.ТОВА МЕТОД ДА СИ ЗАЪВЪРДИШ ВЛАСТА.виж 33-та.най близко е

6

Анонимен

преди 4 години

До шляпалникаАкъла на българина е само да се шляпа с комшията ... Опитай секс и с жена бе шлапялника, пък може и да ти хареса!

5

шляпалника

преди 4 години

Ей тъй както си танцуват и ще се обрулят...Типично по турски!

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Не знам дали е герой, но е реален. Ако искаш, можеш да отидеш да го видиш в огромното му ранчо в Пенсилвания. Разбира се, ако можеш да преминеш охраната на ФБР, което охранява външния периметър на ранчото и не дава на никой да се доближи до комплекса. Отделно вътрешността на ранчото се охранява от въоръжена частна охрана. По е лесно да отидеш да посетиш оранжевия клоун в Белия Дом, отколкото да го посетиш този "духовник".

3

гого

преди 4 години

гюлен е дьонме

2

Анонимен

преди 4 години

А Гюлен реален герой ли е,или турцитеги плашат с дядо Торбалан.

1

ЛОШО

преди 4 години

Кога ще гледаме другите серии на Сериала ?Витоша и Странджа са купени от Турския Бизнес с пари от Здравни Осигуровки на Българите ?