38

хех

преди 4 години

Е, вие искате да ремонтирате и после пет години да не пипате, няма как да стане. Всеки три години си трябва основен ремонт, че и нова визия, да може да се въртят парите и да се подпомага икономиката.

37

Анонимен

преди 4 години

Само като видях навремето иноксовите тенекии и теракотата и ми беше ясно, че е пунта мара...Град се прави с гранит и бронз.Като не можете с гранит и бронз, въобще не се зафащайте да хачите пари залудо - мажете с асфалт, да се маха лвсно като дойдат по-кадърни поколения.

36

Waffen SS

преди 4 години

До Граф Игнатиев////Ама вие сте голям песимист,та той ремонта на третият ремонт вече *** на вратата.До следващата година ще има поне още два ремонта на ремонтите

35

Граф Игнатиев

преди 4 години

Ааа, не, никакво Ларго-Марго, мразя конкуренцията! Искам изборите да ги спечели Данчето и догодина пак да ме ремонтира.

34

Тъжната истина е

преди 4 години

Просто толкова си можем.

33

Анонимен

преди 4 години

С просто око се вижда, че е чупено умишлено.

32

Анонимен

преди 4 години

Колко плочки повдигнах, в колко дупки затънах - ах повърхност!

31

Анонимен

преди 4 години

А едни типове гръмнаха мавзолея! Много трудно,но успяха тия....

30

Джедай Мастър

преди 4 години

Ларго ембарго е работата.

29

Маткап

преди 4 години

А, как така!?! Не може да бъде!

28

Анонимен

преди 4 години

па ако остане некоа кинта мое си земе едно ново гълфстриймче че това старото вече на четири пет гудинки стана. тъкмо че може да житка от барцилона до любениците и обратно и мис бистиенце нема да забелязва дори. той не че с неговага мека кисела краставичка много работа върше ама да попъшкат малко кадънките, да поолигавят малко мекия кремвирш. ПС: фандъкова премиер, поне нема да плащаме на либовниците и масрафчето.

27

ronaldo

преди 4 години

плаче от радост ларгото че хората на фандъкова от ГЕрПИ ще си оставят пак кунките върху него. гусин порко 50 процента подрисоф па ше купи на либовниците с любениците вилички в китни селца в истинския прованс и на гусжа майката на копилето а.к.а. мис бистие че вдигне едно покривче отгоре басейнчето да не може онова келешче мецко да гледа през оградата у барцилона и да лъска малкото бастунчи.

26

Анонимен

преди 4 години

за всичко са виновни Орешарски и Станишев

25

Смешник

преди 4 години

Еб**т се че само стройтели и разни миячи и чистачи бягали да работят в чужбина ,ся нещо един ремонт не може се направият в бг дет се вика може и милиони да вадиш ама като няма кой ти прекара вода в каменната ера ще си живееш

24

Анонимен

преди 4 години

При БСП беше чиста работа, нямаше нито строежи, нито ремонти, изберете си тях.

23

Анонимен

преди 4 години

Да не мислите, че е само ларгото. Цариградско шосе практически вече няма тротоари - изпочупени, разместени и шляпащи плочки. Елате и вижте какъв култов ремонт направиха на подлеза на Окръжна болница. Велоалеите вече са измита замазка (за сведение, в другите страни велоалеи се правят от дебела цветна настилка, а у нас върху асфалта се боядисва с нещо червено, което се напуква и почва да се лющи три месеца след разянето на лентата - тук ремонтите са декоративни, колкото да се вземат парите).

22

Анонимен

преди 4 години

Постоянно проблеми в столицата, а фандъкова води по социологически прочучвания.Няма логично обяснение. Другото е диагноза някаква

21

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Както прочетохме в съседната статия софиянци си искат Фандъчката и това е. Готови са пак да я преизберат.Значи им харесва да им правят ремонти като на Графа ... да ги плащат по няколко пъти и да се прави на ремонта ремонт.

20

anonimen

преди 4 години

Tova e partiata na kilara BORISOV bez partien pensioner-148lv moga da dam i na BOKO za semki na macha.

19

Анонимен

преди 4 години

Спокойно, ремонта ще е оща по-некачествен. Нали знаете как се върти колелото при гербавите, колкото по-калпав ремонта, толкова по-скоро ще е нужен нов ремонт, тоест нови пари за усвояване, тоест нови пари за крадене.