14

програмист

преди 4 години

До Анонимен 3Не може да се намери младши програмист под 1500 лв. (става дума за хора с около година опит). Ако можеш да намериш такива отваряй си фирма и ставай милионер.Средностатистически програмист в София взима около 5хил лева чисти. Има случаи на старши програмисти (без да са мениджъри) със заплати от по 10хил лева чисти.

13

Ф.С.В.

преди 4 години

Чудя се до колко годишни допускат? Мен -- по дърт на 46 дали ще ме вземат- защото младите са едни пикльовци и на гайчният ключ -викат -джилязо!!

12

Цвента Ц

преди 4 години

Начална заплата 560лв.

11

30890

преди 4 години

Измряха, заминаха, а нови не се появяват, защото 30 години ни се внушава консуматорският модел на живот, лишен от традиционни ценности като трудолюбие, скромност, ученолюбие. Началниците да се хващат за работа.

10

Анонимен

преди 4 години

Кога ще пуснат обявата за 14-те пилота и каракачанското куче?

9

Абдал

преди 4 години

Ами да търсят ,защото още от сега си правят сметка ,че ще има доста ремонти по тенекиите дето купуват от САЩ.

8

Анонимен

преди 4 години

Казахте си условията, а защо не казахте за колко ПАРИ ще е целия този фарс докато постъпиш на работа и след това. Умря Марко да работи за Африкански заплати...

7

Деян Куцев

преди 4 години

Колко платат?

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4"Да проверят в Парламента, онези тюфлеци не стават за политици поне са шофьори може някой и да стане"Ти пък се изсипа!:))))Тия от парламента не могат да натискат копчетата на *** пък камо ли шофьори! За да си шофьор трябва да имаш доста пипе и квалификации.

5

House M.D.

преди 4 години

Колега #3, пак сте злоупотребил с отрочето на Хофман.Кой би работил за Иван? Или за Мишето, който държеше наборните военнослужещи гладни, за да върти далавери с алкохол?

4

Анонимен

преди 4 години

Да проверят в Парламента, онези тюфлеци не стават за политици поне са шофьори може някой и да стане

3

Анонимен

преди 4 години

"ПисналО ми е от програмисти дето се надуват и се мислят за важни. какво като изкарват толкоз пари?"Колко пари си мислиш, че изкарват???Тези с повече стаж взимат около 2500 чисто. А техните началници между 4000 и 8000 чисто.А обикновен програмист взима около 1100 и 1800 чисто. Но в повечето случаи по-ниското.В същото време една сервитьорка на 4 часов работен ден взима 1600. Един барман взима 1800-2000. Един рънър в заведение взима 1500. Едно момче на автомивка взима 1600. Един шофьор - 2000

2

Ами сега

преди 4 години

Имахме един шофьор и го направихте президент.

1

Анонимен

преди 4 години

Преди малко пишеше ,че по морето търсят бармани и строители.То всичко стана айти специалист и програмист и няма кой да работи.ПисналО ми е от програмисти дето се надуват и се мислят за важни. какво като изкарват толкоз пари?