206

Антон

преди 4 години

Егаси. 50 години след американците никой друг все още не е успял да стъпи на Луната.

205

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Просия успя сама да си избие 16 офицери във въздуха и успя със супердълбоководен апарат да избие 14 капитана първи ранг само на 200 м под водата"ХАЙДЕ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ1. Израел нападна НАРОЧНО Сирия по времето когато РФ самолет се връщаше от мисия и в престрелката свалиха руския Ил-20 и Израел и Сирия(не достатъчно обучен разчет на ЗРК) са виновни2. Точно тези капитани(във Флота всички са капитани и адмирали дори и техничарите) ДОКАЗАХА претенциите на РФ за СЕВЕРНИЯ ШЕЛФ!!

204

Боби

преди 4 години

До Анонимен"На от реп . ките по-долу, да ви кажа че дори и болшевишките допотопи признаха кацането на Луната от американците."Според маен срещу откупсъбития 1969-1973 СССР му е позволено да търгува свободно в Европа за валута, Немците строят първия газопровод(той сега е и Украински), Рено и други фирми започват Мега проекта КАМАЗ, Затишие във войната с Виетнам(най-кръвопролитната за САЩ а СССР доставя оръжието) а след 1973 когато СССР се отказва от своята лунна програма изтегляне от Виетнам

203

Анонимен

преди 4 години

На от реп . ките по-долу, да ви кажа че дори и болшевишките допотопи признаха кацането на Луната от американците. Боли ви кафявата дупка, обаче това е факт.

202

Анонимен

преди 4 години

от него се извлича кислород, който се комбинира с въглерод и се получава вода.***, що се мъчиш с журналистика, а пък и нас мъчиш с неграмотност и липса на образование?Ти пробва ли да изкарваш пари и по друг път?

201

Анонимен

преди 4 години

Вече се подготвя модерно студио за да кацнат американците на Марс.

200

H2O

преди 4 години

Кислород и въглерод давало вода.... Образованието на новото време.

199

Анонимен

преди 4 години

Не е от лунния прах ами са алергени, които се отделят от лунната флора.

198

Анонимен

преди 4 години

Че кой им пречи - декорите от 1970-те години със сигурност са си още там!Я вижте,как се вее американското знаме на лунния вятър,НИЩО ЧЕ НА ЛУНАТА НЯМА АТМОСФЕРА!НО докато на Земята има милиарди овце,колко му е!Вярвайте ОФФци,светът е ваш!!!

197

Анонимен

преди 4 години

Лунния прах им създавал распираторни проблеми!?В тоя момент спрях да чета.Освен ако луната няма атмосфера

196

До 217

преди 4 години

Е кажи ,защо не са кацали ? Чул си нещо недочул и повтаряш напред-назад.Това ,че преди 50 години си кацнал няма абсолютно никаква връзка с това днес дали ще можеш в кратък срок.Други времена ,други технологии !

195

Анонимен

преди 4 години

Ба,що трябва да успяват,та нали уж бяха "кацнали"на Месечината! Някой казват че и в Уикито го пишело даже,та какво повече ви трябва,щом го пише"вервайте"

194

До 214

преди 4 години

БеГендар не е ли касно за другиране !

193

Анонимен

преди 4 години

Аъ. Ше кацнат *** друг път

192

Анонимен

преди 4 години

Просия успя сама да си избие 16 офицери във въздуха и успя със супердълбоководен апарат да избие 14 капитана първи ранг само на 200 м под водата, та може и да видим нови чудеса от технологии в идните години при ОВЛАДЯВАНЕТО НА ЛУНАТА.

191

До Чичо

преди 4 години

Браво показа ,че акълчето ти стига единствено колкото да не се блъскаш в стените.Нещо друго да добаиш имаш ли ? Аман от невежи полуидиoти като тебе.

190

ккк

преди 4 години

Американците са кацали вече там и пак ще кацат.Все пак САЩ имат най-добрите технологии и финанси.И Китай ще кацнат и Индия ще кацне ,само Русия няма да кацне никога ,а ще гледа с телескопи от Земята.

189

Анонимен

преди 4 години

Не е добре САЩ да се занимават с глупости, докато руските гадове се готвят да завладеят Европа съвсем реално.

188

Лунен жител

преди 4 години

Не , НЯМА да успеят да кацнат на Луната до 2024 година . Може да направят опит, но 65% от това което пишат тук няма да се случи . Очаквам изявления за проблеми по подготовката, проблеми с оборудването, проблеми с ракетата.... около 2023. Вероятно ще има и отлагане на полета. Не ги мразя, американчетата и много се надявам да греша ама ........ нещо напоследък се проблеми имат . Нека дойде 2024 г. и ще видим .......

187

Анонимен

преди 4 години

До 198 Ивчо:Предполага се, че всеки е чувал думата "cowboy" и знае как се превежда и какво значи на български. Същата дума обикновено се използва извън Америка като нарицателно за американците. Capiche?