38

Анонимен

преди 4 години

До ЛегендатаЛегендооо, имам снимки с около 1,5-1,8 м *** около невдиганите с дни кофи. На всеки кв метър има по 100 фаса, хартии и ***! Това го няма никъде в Бг!

37

чарли

преди 4 години

Отново дългата ръка на Кремъл !

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35По спомен туристическия данък в Рим беше по 3,5 Евро на нощ. Аз лично платих 75 Евро данък! Явно отиват там където не трябва. Дори искаха парите от Треви да отиват за чистене, пълен абсурд! Събират милиони с които градът им може да свети, но както вече писах, те са си мърлячи. Нямат нищо общо с древните римляни!

35

Анонимен

преди 4 години

Папата да се помоли на Всевишния за помощ за изчистването на Рим.

34

Легендата

преди 4 години

Интересно, че има българия които казват как Рим бил по-мръсен от всеки български град. Бил съм два пъти и въобще няма място за сравнение. Интересно във Варна кораби носят италиански ***, който се гори в Девня, а въздухът става ужасен.

33

Присмехулник

преди 4 години

сър еврокомисарка се е заела с цензурата на мненията, като да сме при режима на ким!!! :-)))

32

АтанаСпорМюнхен

преди 4 години

Има проблем очевидно, но в моят град в България без да има туристи е 1000 пъти по-неуредено и около казаните винаги има ***, гларуси, гълъби, *** и плъхове. На Рим сериозният проблем са уличните търговци, които са точно група бежанци, които са абсолютна напаст. Убива всичко красиво в този магически град когато те накачулят 20 такива и ти пробутват кейсове за телефони, селфи стикове, гривнички и т.н. Всеки те бута, пипа, заговаря, пречка ти се по пътя.

31

Присмехулник

преди 4 години

натискът върху рим е голям, заради папата, който си пада да целува крака на престъпници. същото е и със "съда" в хага и на територията...папата би целувал и други органи на престъпниците, стига това да не се броеше за порнография...

30

Анонимен

преди 4 години

Много градове, дори някакво нечувано маджарско село където спахме една нощ, взимат лев-два, туристически данък - идеята е с тези пари да се решават проблемите породени от приходящите. Но май и в Рим е същото като в Бг- събират едни пари, които не се харчат по предназначение.

29

Присмехулник

преди 4 години

фрау ракете си знае работата! :-)))

28

Анонимен

преди 4 години

Истината е че са си мърлячи. Не им се бачка, хвърлят си *** направо на тротоара, кошчето не го поглеждат. Като шофьори са едни от най калпавите, може би в някоя индийска провинция да са по зле.По мръсен град от Рим не съм виждал, а съм обиколил почти цяла Европа. Българските градове определено са едни от чистите и зелени в Европа. За селата обаче това не важи....

27

Анонимен

преди 4 години

От България по-мръсно място в Европа трудно ще се намери.

26

............

преди 4 години

Как от Рим не са се сетили да се "обадят" на българите които са най големите мозъци да им разрешат проблема)))))))))Ей Богу)))))

25

Анонимен

преди 4 години

Не знам Българите, какви са ама нашите градове определено са чисти. Спрямо това което става там. Не само в Рим. Преди години имаха проблем в неопол и други градове. Мафията там е впилаа ръце във всичко и няма излизане от тая кал. В Бургас и Варна... Къде има такива неща? На всякъде е що годе чисто... Като се има предвид, че се доста по бедни с доста по кратък сезон.

24

Анонимен

преди 4 години

Какво ме интересуват чуждите пролеми?

23

vai

преди 4 години

Българите са най големите философи и разбирачи,затова са и най големите мизерници цяла Европа!!!!!!!НАЙ СПРАВЕДЛИВОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ГЛУПОСТА Е БЕДНОСТА бай ганьооооо....Заслужавате си съдбата

22

Анонимен

преди 4 години

Sofia e nai mrasnata uj eu stoliza plahove mischki daradi bokluzi smardi ujas e kuhni v madeto pomradna stoliza v eu njama fandakiva milionerkata ot komisioni ot uj komkursi szroitelni firmi si hodi da predava ruski drugarkata fandakova pidlogata ns gerb na drugara boku milionera

21

Анонимен

преди 4 години

Защо пък да няма миризми в Рим, нека "италианците" да кажат къде в Рим има химически тоалетни? Аз такива не видях.Нали все пак ни проглушиха ушите как София била негостоприемна за чужденци.

20

Анонимен

преди 4 години

Какво значи много туристи? Те не идват на веднъж 10 милиона. Това е като ресторант идват днес 5000 човека плащат си и вечер чистиш. На следващия ден пак така. Какви са тея мързеливи жабарски излеяния. Да ги съжаляваме ли с 12 мил туристи на година. Ако ги няма тея туристи, кво ще правите бе в тоя трънак... Ще станете като Неапол.

19

Анонимен

преди 4 години

Аре стига глупости писахте фантазьори... Много тористи имало, много цапали... Авей щом има много туристи има и много пари? Къде са проте за чистене? Истанбул е 10 пъти по голям от Рим. Рим е не повече от 3 милиона и половина. Ама крадливо племе :) Какво са виновнк туристите? Ами да ги забранят и да умрат от глад не благодарни жабари.