85

toto

преди 4 години

Анонимни, ходете където си искайте,даже и за постоянно си останете там . Не разбирам защо трябва да страдате толкова, че някой му харесва да си почине на тихо и спокойно място, било то и в България. Надявам се да бъде няма потопи и стачки ,че да можете да се върнете в "ос...та" България и да бачкате за нея......

84

Анонимен

преди 4 години

Ми, toto, и при кораба, и при тая порутения плажуваме все на нормални хубави места по чужбините. Пък вие ако щете и блокче си застойте на плажа - отдавна ни е все едно колко още ще ос..рете бреговете на морето у нас. Не се и каним да го посещаваме.

83

Анонимен

преди 4 години

Е, по морето поне няма лоши кметици да забраняват на добрите бизнесмени да строят където заварят. Очаквам скоро отливане на бетон и в морето, наколни заведения и хотели из него и плаващи бунгала, както и поне една магистралка за джипарите на вип-персоните, успоредно на бреговата ивица. Да живей свободата на предприемчивата българска бизнес-мисъл и мутроватото управление!

82

toto

преди 4 години

Заведението е на място, където никой от години не се плажува , защото е пълно с камъни и брегът е много скосен. Много е кокетно и приветливо. Много ми е интересно, къде плажуваха хейтърите, когото на това място имаше ръждясал кораб. Успех на барчето...

81

Бобчо

преди 4 години

Последните години ходихме на Ахтопол, не за друго, а защото в района по мое мнение са най-хубавите и чисти плажове. Но след множество подобни изцепки се отказахме. Тази година за пръв път ходихме в Гърция и определено ще повторим. Съветвам колкото може повече хора да НЕ ходят на нашето море за да може тия поммияри да фалират по-скоро за да си върнем нашето море. Не виждам друг начин, тия просто трябва да бъдат лишени от абсолютно всичките си клиенти. А тая барака морето ще си я прибере скоро.

80

Веско

преди 4 години

Не пречете на българския Бизнес!

79

Щирлиц

преди 4 години

Алчността ще погуби човека.Ако има оцелели,про.стотията ще почисти и отпадъците.

78

Мишо

преди 4 години

Българи, вие сте нужни на вашето правителство до там докато си плащате данъците и раболепно гласувате на изборите, които така или иначе са предрешени. И да ревете и да се оплаквате и на протести да излизате пак ще ви мачкат!

77

Европеец

преди 4 години

Като оставим на страна правните и екологични проблеми, що за бизнесмени са това, които още не са завършили проект в средата на сезона. Ето това са бг бизнесмените. После не се чудете що сме на това дередже.

76

Анонимен

преди 4 години

Морската зона е Клондайк за едни .... там хора. Иначе браво на будния българин който си слуша БНР. Волгин какво казва по въпроса?

75

бай ганю

преди 4 години

ако си плащаш има вратички

74

тоти

преди 4 години

като гледам тия дюни и ми се плаче???Крак нестъпва,подобно на пустиня и само змии и гущери ще видиш,но не деца да се заравят на пясъка...Е...на кой му е нужно тая пустош да ми каже!!!

73

Ф.С.В.

преди 4 години

Оф - помислих че е месокомбинат- нали има стотици умрели крави по брега на Ахтопол- слава богу е само един керлив капан -ахахахаххаха

72

Анонимен

преди 4 години

В Ахтопол не стъпвам от години. Преди време такива обриви получихме - това е едно от малкото места по нашето море което изобщо няма пречиствателна станция! От тоалетната - всичко е директно в морето. Имам и други познати с чудни кожни изненади прехванати от там!

71

Анонимен

преди 4 години

като се замисли човек, правилно поставят бариери преди плажовете, наистина не е за стъпване /не че има и къде вече/

70

Ваше

преди 4 години

Вашите плажове и чадъри на концесия с Вашите заведения дерящи кожи, във Вашите бетонни хотели в Вашите платени паркинги и Вашите ресторанти да дойда с Мойте пари под предлог че морето било Нашето Море.Няма нужда.На 350км има море прозрачно, без бетон по плажа с вода без стомашни проблеми с плажове безплатни и паркинги безплатни до плажа и прясна сутрешна риба и заведения в който винаги има места и се борят за мойте пари. Може и да ги спечелят.

69

Анонимен

преди 4 години

До мозъци...Последния мозък, който се опита да направи нещо такова, го намериха на 200 метра обесен в една поляна. Другите *** мозъци ги вкараха в затворите. Пали, ама не се чуди, ако не си видиш къщата запалена...

68

ахахха

преди 4 години

До Факт!Ти май не си ходил в Италия на море. Като ти чета коментара със сигурност не си помирисвал курортите им.

67

Ириней Георгиус

преди 4 години

ТРЪГВАЙТЕ ЗА МАЙКА ГЪРЦИЯ , БЕДНИ И ГЛУПАВИ БУЛГГЕРИ . САМО ОБМЕНЕТЕ ЛЕВЧЕТАТА си в Евракос .СКОРО ЩЕ ЗАПАЛЯ БАГЕРИТЕ , И ЩЕ ИЗРИНА ПОВЕЧЕТО ВИ ПРОСТАШКИ ХОТЕЛИ НА ГРЪЦКОТО ЧЕРНО МОРЕ .

66

x

преди 4 години

Дори едни кошове за *** не поставят по алеите,засипано е с ***Имах предвид най-обикновен *** бе *** о ти от сайта.