27

На Цвъки в двора

преди 4 години

Цветанов да поеме отговорността си и да си продаде евтиния апартамент и да ги плати тези пари.

26

Сър Биметес Тиса

преди 4 години

Путин ги побърка тия в прокуратурата.

25

Анонимен

преди 4 години

И по какви съображения го е "отнямало" коментарът, в който накратко се припомняше тази скандална история?Подлудиха медицински екип заради безотговорността на 17-годишна ученичка (забременяла, но крила това и не ходила на консултации), алчността на майка й (ако може, да изцеди някакво обезщетение) и клюкарството на санитарка от малцинството (тя измислила версията за "престъплението" на медиците, като тълкувала свободно това, което твърди, че е чула)!

24

Анонимен

преди 4 години

Известният клеветник Цвъки е виновен.

23

Анонимен

преди 4 години

Цветанооов плати си вересииииите

22

Анонимен

преди 4 години

Който съди държавата всъщност съди себе си. Разходите ги плаща и той включително.

21

Мапов

преди 4 години

Много бързо забравихте кой вкара в затвора тези които отвличаха български граждани за откуп.До сега не са върнали една стотинка на жертвите, а наближава да излязат на свобода.Ако това е правосъдие ...здраве му кажи.Докато не върнат сумите до последната стотинка никакво излизане от затвора...това е най логичното...Да..., ама не.Това е България..и нейното правосъдие.

20

аз-ът

преди 4 години

ей сега и останалите 3-*** от групичката им като разберат това, и като шибнат по едно дело на прокуратурата - ето ти още 120 към тия 40. Не защитавам лекарите, но... в случая очевидно нямат вина. Докато държавата не се научи да работи както трябва, а не както иска - ще има такива присъди. Които разбира се ще плащаме ние. П.П. Здравната каса искала виновните за ПТП да плащат лечението, а ние искаме виновните за подобни присъди да ги плащат от джоба си, а ние ние които никой не сме арестували!!

19

Анонимен

преди 4 години

Когато Вальо Топлото ти плати парното

18

Сега

преди 4 години

Тия 40 000 да ги плати Цветанов.

17

Анонимен

преди 4 години

Като каза цвъки,жалко за тоя дето те е изцвъкал!Така е,когато бъркаш СРС със SMS,особено с диплома 2.50 по милост..

16

Анонимен

преди 4 години

А СРС-тата,в които се говореше - "сега в кофата ли да го давим" дали са измишльотина? Цветанов да си носи неговата вина,ама за такива "приказки" да ти подарят изкупление и 40 хилки си е подигравка!В нашата фирма днес погребахме младеж на 31,заради непоставен стент...

15

Това бяха записите:

преди 4 години

Ще стане голяма разправия, защото са минали 24 часа. Ще кажат, че сме го оставили да мре. Майката знае, че е умряло", Той си е виновен. Откъде накъде е казал на майката, че е умряло, като то не е умряло?", Това дете стои живо. Те ще кажат, вие като дойдохте на работа и видяхте, че бебето е живо, какво направихте?", Могат да ни съдят за предумишлено убийство, бе човек!", То си отива при Андрей Баташов, ама какво да правим", "Трябва да е под 500 грама", "Нека го сложим във фризера с биологичн

14

Анонимен

преди 4 години

А Цветанов целият в бяло и със ВИП асансьор.

13

www

преди 4 години

А това е убиец, освободен поради некадърността на следствието да представи съответни доказателства. И да не забравяме, качествата на българския съд, който има своя безспорен принос във всяка такава присъда.

12

орто

преди 4 години

Ако имаше персонална отговорност трябваше всеки да си поеме вината за безотговорното си говорене вкл. и онзи с многомилионния апартамент който от трибуната на парламента цитираше някакви непроверени факти!!!Парите са обидно малко...трохи,на фона на изгубеното здраве,доверие,авторитет и лична мотивация!

11

Анонимен

преди 4 години

интересно, има ли някъде статистика колко от делата които Цветанов обявяваше публично са завършили с осъдителна причина?по колко от тези дела на Цветанов, държавата е заплатила компенсации, в какъв размер?

10

Анонимен

преди 4 години

Някой сметнал ли е колко трябва да платим всички НИЕ за издънките на Цецоууу?

9

Анонимен

преди 4 години

Докторче,много се пенявиш ,явно има защо.

8

Анонимен

преди 4 години

Не професор по форумология ,а по фризерология.